in

Αδιόρθωτοι: Νυχτερινό κέντρο σε αναστολή λειτουργίας έκανε ξέφρενο ρεβεγιόν, μέχρι τα ξημερώματα

Νυχτερινό κέντρο ξέφρενο ρεβεγιόν

Μέχρι τα ξημερώματα το «έκαψαν» σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, στο οποίο είχε επιβληθεί αναστολή λειτουργίας και ενώ σε έξαρση είναι ο κορονοϊός.

Εκατοντάδες θαμώνες ξεφάντωσαν στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, σε γνωστό κέντρο στην Ιερά Οδό, το οποίο σύμφωνα με το Mega θα έπρεπε να είναι κλειστό. Το κανάλι επικαλείται την Αστυνομία και αναφέρει πως στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε επιβληθεί 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, όμως οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να την παραβιάσουν.

Αστυνομικοί που «όργωσαν» κατά τη διάρκεια της νύχτας όλη την Αττική, αντιλήφθηκαν ότι το κέντρο λειτουργούσε παράτυπα και συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος, στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ, ενώ στο κέντρο μπήκε λουκέτο για 15 επιπλέον ημέρες.

Το κανάλι ανέφερε ακόμη ότι επικοινώνησε με το περιβάλλον της γνωστής τραγουδίστριας, Λένας Ζευγαρά, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πίστα εκτελώντας το πρόγραμμά της. Οι ίδιοι -πάντα σύμφωνα με το Mega – δήλωσαν άγνοια και για την επιβολή των προστίμων και για το γεγονός ότι το νυχτερινό κέντρο παραβίασε αναστολή λειτουργίας που είχε επιβληθεί.

Πάρτι με πλαστά πιστοποιητικά

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν, σε μεγάλο κλαμπ με χιλιάδες θαμώνες, δύο άτομα οι οποίοι κατάφεραν να μπουν, επιδεικνύοντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Το ζευγάρι ξεφάντωνε ανάμεσα σε άλλους ανυποψίαστους πελάτες, χωρίς αποστάσεις και χωρίς καμία προφύλαξη. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, ενώ τους επέβαλαν και από 3.000 ευρώ πρόστιμο.

Ταυτόχρονα, συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και του καταλόγισαν πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ το κέντρο τέθηκε σε καθεστώς 15ήμερης αναστολής λειτουργίας για είσοδο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Εορταστικό «σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. στα νυχτερινά μαγαζιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την ώρα που στα νυχτερινά κέντρα οι πελάτες έκαναν ρεβεγιόν, έξω από αυτά οι αστυνομικοί είχαν επιδοθεί σε ένα πραγματικό σαφάρι. Μάλιστα, βεβαιώθηκαν σημειώθηκαν 146 παραβάσεις, συνελήφθησαν 7 άτομα και ανεστάλη η λειτουργία 13 επιχειρήσεων.

Ανάλογοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους σε όλη τη διάρκεια των εορτών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τηρείται η εφαρμογή των νέων μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα επιβλήθηκαν οι εξής κυρώσεις:

  • σύλληψη και 10.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και
  • σύλληψη και από 3.000 ευρώ πρόστιμο σε 2 πελάτες διότι έφεραν πλαστά πιστοποιητικά,
  • σύλληψη και 25.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος, με επιβολή επιπρόσθετης 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραβίαση αναστολής λειτουργίας,
  • σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για είσοδο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 2 πελάτες,
  • σύλληψη ατόμου κατά παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. για παράνομη είσοδο σε νοσοκομείο,
  • 1 παράβαση σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων,
  • 9 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους καταστημάτων.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο Νυχτερινό κέντρο ξέφρενο ρεβεγιόν για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο Νυχτερινό κέντρο ξέφρενο ρεβεγιόν για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</

Πέθανε ο Κάρολος Παπούλιας, σε ηλικία 92 ετών

Κορονοϊός: 4.036 κρούσματα σήμερα – Τα περισσότερα της Στερεάς στην Εύβοια