Κολωνός: Μούφα το στικάκι της Καρατζιώτη με τους βιαστές της 12χρονης – Αντί ονομάτων, περιέχει τραγούδια

Στικάκι Μίχος Κολωνός

Άνθρακας αποδείχθηκε ο… θησαυρός σχετικά με το περιεχόμενο ενός usb stick που σύμφωνα με την αυτοπροδιοριζόμενη πρόεδρο εκδιδομένων γυναικών Ελλάδας, κυρία Κωσταντίνα Καρατζιώτη βιαστής – μαστροπός της ανήλικης, Ηλίας Μίχος από τον Κολωνό, εξέδιδε το κορίτσι σε «επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη είχε παραδώσει το συγκεκριμένο στικάκι στην ασφάλεια, δηλώνοντας πως «Είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα – κάρτα».

Όπως προκύπτει όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O, αντί ονομάτων και βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού με «επώνυμους» και μη βιαστές της ανήλικης ή άλλων ανήλικων παιδιών σε οίκο ανοχής, οι αστυνομικοί βρήκαν μια λίστα με …τραγούδια, κυριολεκτικά.

Ουσιαστικά η κυρία Καρατζιώτη, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, αντί στοιχείων που ανέμεναν να βρουν οι αστυνομικοί με βάσει τις σοβαρές καταγγελίες που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, άκουσαν λαϊκά άσματα που ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση και που σε καμία περίπτωση δεν θα οδηγήσουν τις έρευνες των αρχών σε συλλήψεις βιαστών της 12χρονης.

Πηγή l&o