Ένα πυροβόλο όπλο με άγνωστες προθέσεις μέσω σκοτεινού διαδικτύου παρήγγειλε ένας 30χρονος από τη Λαμία, αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να το παραλάβει καθώς ενεργοποιήθηκαν οι αρχές ασφαλείας της Ελλάδας και της Αμερικής, από όπου έγινε η παραγγελία.
Μάλιστα η HSI (Homeland Security Investigations), των ΗΠΑ, εντόπισε το πιστόλι μέσα σε δέμα που περιείχε πικάπ και εκεί είχε κρύψει το πιστόλι ο άγνωστος αποστολέας.
Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν στελέχη του τμήματος δίωξης εγκληματικών οργανώσεων της ασφάλειας πληροφορήθηκαν για την παραγγελία που έκανε ο 30χρονος. Άμεσα ενημέρωσαν τις Αμερικανικές Αρχές, που αναζήτησαν το δέμα με βάσει την παραγγελία που είχε κάνει ο άνδρας από τη Λαμία και τελικά εντόπισαν το δέμα και κατάσχεσαν το πυροβόλο όπλο.
Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή law & Order
Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News
Διαβάστε Επίσης
Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο
Χαλκίδα: Το λιμενικό έπιασε επ’ αυτοφώρω παράνομο αλιαία στα Σκορπονέρια
Χαλκίδα: Το λιμενικό συνέλαβε 50χρονη για ναρκωτικά έξω από το σπίτι της [ΦΩΤΟ]
Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]