Ληστεία τα ξημερώματα σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη Βούλα – Απείλησαν τον φρουρό, πήραν χρηματοκιβώτιο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ EVIATHEMA2

Εφιαλτικό το ξημέρωμα της Τετάρτης (08.06.2022) για φρουρό σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία που βρίσκονται στη Βούλα και έγινε στόχος ληστών, οι οποίοι πήραν χρηματοκιβώτια και εξαφανίστηκαν.

Η ληστεία έγινε περίπου στις 04:00 στα γραφεία δισκογραφικής εταιρίας που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Οι δράστες έψαξαν όλο το κτίριο για να βρουν το χρηματοκιβώτιο και να το πάρουν.

Οι ληστές, όπως μετέδωσε το OPEN, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους και ακινητοποίησαν τον φρουρό για να μπορέσουν να μπουν στο κτίριο της δισκογραφικής εταιρίας. Οι δράστες ήταν δυο και φορούσαν κουκούλες.

Και αφού μπήκαν στα γραφεία της δισκογραφικής, άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του τριώροφου κτιρίου, έως ότου βρήκαν τα χρηματοκιβώτια και κατάφεραν να τα πάρουν.

Μόλις οι ληστές έφυγαν, ο φρουρός κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας που έχει αναλάβει τις έρευνες είναι τόσο οι κάμερες ασφαλείας της δισκογραφικής εταιρίας αλλά και εκείνες στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους πριν φτάσουν στο σημείο της ληστείας ή και αφού διέφυγαν.