,

Μαζική εκτέλεση 6 ατόμων στη Λούτσα.

12 Σεπτεμβρίου 2023, 9:40 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη στυγερή δολοφονία των 6 ατόμων το βράδυ της Δευτέρας (11.9.2023) στη Λούτσα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας που άκουσε τους πρώτους πυροβολισμούς. Σε αυτό ακούγονται οι πυροβολισμοί να πέφτουν βροχή, καθώς επί 45 δευτερόλεπτα ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν 60 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για ξεκαθάρισμα πυροβολισμών.

Οι 6 αταυτοποίητοι νεκροί είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα και είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς.

Όμως η αντίπαλη μαφιόζικη ομάδα τους αιφνιδίασε, τους εκτέλεσε εν ψυχρώ και τους άρπαξε τα όπλα καθώς δεν βρέθηκε τίποτα μέσα στο παλιό Ford.

Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο

Σημειώνεται πως στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκαν όπλα, πιθανολογείται ότι τα άρπαξαν μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Όμως βρέθηκαν τα γαλλικά έγγραφα με τουρκικά ονόματα. Οι αρχές θεωρούν πως είναι πλαστά και πως οι νεκροί ήταν κουρδικής καταγωγής, και θεωρείται πιθανό να μην διέμεναν στη χώρα μας, αλλά να έφθασαν για το μεγάλο ραντεβού.

Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης με δακτυλικά αποτυπώματα και dna που θα αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων και την ποινική τους ιστορία.PHGH NEWSIT

 

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.