«Με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά» λέει ο 35χρονος πατροκτόνος στο Περιστέρι

peristeri 1

Λεπτομερής περιγραφή έδωσε ο 35χρονος πατροκτόνος στους αστυνομικούς της ασφάλειας Δυτικής Αττικής για το πως σκότωσε τον 62χρονο μέσα στο δωμάτιο του στο Περιστέρι, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Καθόμουν στο δωμάτιο μου και έπαιζα στον υπολογιστή. Ήρθε ο πατέρας μου μεθυσμένος και με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι. Τότε ταράχτηκα και άρπαξα το μαχαίρι και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά. Στη συνέχεια και αφού έπεσε κάτω o πατέρας μου τον χτύπησα με την λαβή και όχι με την λάμα στο κεφάλι, πέντε φορές περίπου.

Δεν θυμάμαι μετά το μαχαίρι που ακριβώς το άφησα. Μετά βγήκα από το δωμάτιο, βρήκα την μητέρα μου και της είπα “συγνώμη μαμά, μάλλον σκότωσα τον μπαμπά”», είπε ο 35χρονος πατροκτόνος στο Περιστέρι.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του αλλά να τον ακινητοποιήσει.«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα τον φοβόμασταν.

Οι εννέα αντιδήμαρχοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου-Τους ανακοινώνει αύριο ο Νίκος Μπαράκος

Όσο μεγάλωνα συνέχιζα να τον φοβάμαι και περισσότερο μην χτυπήσει την μητέρα μου και προσπαθούσα να αμύνομαι και στις βρισιές του και στις προσπάθειες να μας χτυπάει. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».

Για τον καθημερινό εφιάλτη που βίωνε τόσο η ίδια όσο και παιδιά της, μίλησε η μητέρα του 35χρονου και σύζυγος του 62χρονου.

«Το ποτό τον πείραζε πάρα πολύ και έκανε επιθέσεις σε μένα για ασήμαντους λόγους. Άλλες φορές φώναζε, άλλες με έβριζε και άλλες φορές με χτυπούσε. Επηρεαζόταν πολύ από τους φίλους του που έλεγαν ότι πρέπει να τις χτυπάνε τις γυναίκες και ότι είναι π…ς. Έφτανε σε σημείο να με χτυπάει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο», είπε η μητέρα του 35χρονου.

Η κόρη του θύματος, που δεν άντεχε την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, είχε φύγει από το σπίτι του μαρτυρίου τον τελευταίο χρόνο.