Μεγάλη επιτυχία της ομάδας ασφαλείας του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων – Εξιχνίασαν κλοπές σε Πισσώνα, Στρόπωνες και Κλιμάκι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ EVIATHEMA

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Ασφαλείας του Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων. Συνολικά επτά κλοπές από επιχειρήσεις, εξιχνιάσθηκαν σε περιοχές της Εύβοιας μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της ομάδας ασφαλείας .

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα ένας 18χρονος και ένας 17χρονος αλλοδαπός καθώς και ένας 21χρονος νεαρός άνδρας Ελληνικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι έρευνες έφεραν στο φως ότι το χρονικό διάστημα από 27-11 έως 27-12-2021, οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη (7) κλοπών, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, λιανικής πώλησης και φαρμακείο, στις περιοχές Στρόπωνες, Πισσώνας και Κλιμάκι Ευβοίας.

Συγκεκριμένα 3 κλοπές στους Στρόπωνες στις 27/12, τρεις κλοπές στον Πισσώνα στις 28/11 καθώς και μια ακόμη σε επιχείρηση στην περιοχή Κλιμάκι στις 16/12.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (δύο τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητής), αλκοολούχα ποτά, τρόφιμα και εξάρτημα μοτοσικλέτας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 21χρονου δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η μία από τις κλεμμένες τηλεοράσεις ενώ μετά από έρευνα στο ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν κατά την δράση τους βρέθηκε ένα φανάρι μοτοσικλέτας το οποίο είχαν αφαιρέσει. Τα αντικείμενα θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών σε Εύβοια και Βοιωτία.

Την προανάκριση ενήργησε με μεθοδικότητα το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</