Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού που προδόθηκε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα

18 Αυγούστου 2023, 7:19 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για γνωστό οπαδό του Παναθηναϊκού, καθώς ταυτοποιήθηκε πως βρισκόταν την περασμένη Δευτέρα στα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο εν λόγω ταυτοποίηθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές ενώ αναφέρεται στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια.

Ο οπαδός, με τα αρχικά Α.Δ, σύμφωνα με το law and order είχε προδοθεί για την παρουσία και την συμμετοχή του στην συμπλοκή στα επεισόδια, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ανέφερε πως είχε λάβει μέρος και εκείνος στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Να προσθέσουμε πως ο εν λόγω οπαδός του Παναθηναϊκού έχει μαχαιρωθεί στο παρελθόν σε επεισόδια με χούλιγκαν έξω από το Εφετείο Αθηνών. Ένας εκ των αστυνομικών των ΜΑΤ του είχε σταματήσει την αιμορραγία.

Συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου ο 24χρονος ήταν μαζί με τον πατέρα του σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Λουκάρεως και Ραγκαβή και για τα εν λόγω επεισόδια είχαν συλλάβει οι αρχές τέσσερα άτομα ηλικίας 19 με 36 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.