Νέα Σμύρνη: Στο φως η ιατροδικαστική εξέταση των νεκρών από τους πυροβολισμούς στην καφετέρια

Νέα Σμύρνη δολοφονία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εκτελεστή των δύο Αλβανών στη Νέα Σμύρνη, στην κατάμεστη πλατεία, το βράδυ της Κυριακής 18-12.

Ο εκτελεστής, ο οποίος επέλεξε να δολοφονήσει τον 41χρονο σε ώρα αιχμής, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής και σε κατάμεστο κατάστημα, ήθελε προφανώς να στείλει με αυτή την κίνηση συγκεκριμένα μηνύματα.

Η ιατροδικαστική εξέταση, που τελείωσε λίγο πριν τις 16:00 της Τρίτης σύμφωνα με το newsit έδειξε ότι και ο 41χρονος Αλβανός και ο 44χρονος, που από μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ήταν παράπλευρη απώλεια, βρήκαν τον θάνατο εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών που προκλήθηκαν από τις σφαίρες που «καρφώθηκαν» στα κορμιά τους.

Ο 41χρονος έφερε τρία διαμπερή τραύματα, δύο εκ των οποίων ήταν θανάσιμα. Η μία σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι, η δεύτερη δεξιά στο θώρακα και η τρίτη αριστερά στο θώρακα, πάνω από τη μασχάλη.

Ο 44χρονος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, είχε διαμπερές τραύμα από μία σφαίρα, αριστερά κάτω από το θώρακα, στην κοιλιά, που του χτύπησε νεφρό, αρτηρίες και βγήκε από τη σπονδυλική στήλη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από αιμορραγία.

Ο 41χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για οπλοκατοχή και για τον νόμο περί παράνομων παιγνίων.