Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Άλκη: 22χρονος ο φονιάς, έχει τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη

Νέο στοιχείο φωτιά για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Μία εβδομάδα μετά το έγκλημα, οι αστυνομικοί, φτάνουν όπως όλα δείχνουν στον χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άτυχο φοιτητή…

ΔΡΕΠΑΝΙ ΑΛΚΗΣ EVIATHEMA

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, φέρει τραύμα στο χέρι του, το οποίο όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι που κρατούσε και δολοφόνησε τον άτυχο Άλκη. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση και στη συνέχεια κρύβονταν.

Ο 22χρονος έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη δεξιά του παλάμη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραύμα και όπως αναφέρουν αυτό προήλθε όταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του έφυγε για λίγο από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Δυστυχώς το έπιασε ξανά και αποτελείωσε τον 19χρονο Άλκη.

Ο ίδιος για την ώρα αρνείται πως είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Δεν μπορεί όμως να εξηγήσει πειστικά, πως προήλθε το τραύμα στην παλάμη του. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και τον ανέκριναν, θεωρούν πλέον πως έχουν στα χέρια τους, το στοιχείο κλειδί για τον δράστη της ανθρωποκτονίας. Τον φονιά που έδωσε στον αδικοχαμένο φοιτητή τη χαριστική βολή όταν ψυχορραγούσε από τα χτυπήματα που είχαν προηγηθεί.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται 9 άτομα. Όλοι τους οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι σεσημασμένοι. Άλλοι δύο καταζητούνται με τον έναν να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Κάποιοι τις τελευταίες ώρες θεωρούν πως θα γίνει προσπάθεια ώστε να του «φορτώσουν» την εκτέλεση του Άλκη, με τους αστυνομικούς όμως να θεωρούν πως ο δολοφόνος βρίσκεται ήδη στα χέρια τους.

Μετά την απολογία του ενός εκ των συλληφθέντων για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού οι γονείς του 19χρονου, με την αδελφή του και ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν, θα δηλώσουν την υποστήριξή τους στην κατηγορία δια του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια. Όπως ορίζει η νομοθεσία αναμένεται να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Ο δικηγόρος του 23χρονου, που συνελήφθη πρώτος και αρχικά εμφανιζόταν ως ο δολοφόνος του Άλκη, τόνισε με νέες δηλώσεις του, πως ο δράστης βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!