Νέες αποκαλύψεις για τον εξαφανισμένο Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Ο διαδικτυακός καυγάς με τον 50χρονο κρεοπώλη

Νέες αποκαλύψεις για τον εξαφανισμένο Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Στο κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό του 30χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών για να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω social media που «καίνε» τον κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει αυτές τις συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο αγνοούμενος. Στις συνομιλίες αυτές υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους καθώς ο 30χρονος ζητούσε άμεσα τα χρηματά του πίσω.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι του το κινητό του πριν συναντηθεί με τον Μπάμπη.  Από την άλλη, το κινητό του 30χρονου παραμένει άφαντο.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε επιχείρηση ανάκτησης δεδομένων από το τηλέφωνο του 30χρονου ενώ γίνεται και έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών του.