Οδηγός εντοπίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. να τρέχει με ταχύτητα 251 χιλιόμετρα την ώρα (Βίντεο)

Οδηγός αυτοκινήτου εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 251 χλμ/ώρα στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας σε πρόσφατους ελέγχους της αστυνομίας.

Ο οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς των Ο.Ε.Π.Τ.Α., καθώς εντοπίσθηκε μέσω Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής Συσκευής (radar εγκατεστημένο σε περιπολικό όχημα) να κινείται με ταχύτητα 251 χλμ/ώρα επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της χ/θ 26,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Ο οδηγός με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ περαιτέρω του επιβλήθηκαν και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

«Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας», τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τους πρόσφατους ελέγχους της τροχαίας για την προστασία των οδηγών και των πεζών.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε αυτοκίνητο

ΣΟΚ στην Εύβοια: 30χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα στην Χαλκίδα και σκοτώθηκε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Ομάδα ατόμων πιάστηκε στα χέρια στην παραλία – Ένας τραυματίας

Ριτσώνα: Γυναίκα τραυματίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ψαχνά: Διάρρηξη σε σπίτι ιερέα! Του πήραν χρήματα και χρυσαφικά