Πρωτοφανής ληστεία – Ληστής έπαθε εγκεφαλικό ενώ τον κυνηγούσε το θύμα στο δρόμο με το εσώρουχο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ EVIATHEMA2

Ληστεία κινηματογραφικών προδιαγραφών σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι στο Ναύπλιο.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr η αστυνομία κλήθηκε στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου για ληστεία σε σπίτι πρώτου ορόφου στο οποίο διαμένει ζευγάρι με ένα νεαρό αγόρι στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύο ληστές υπό την απειλή όπλων έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι και τον γιο και αφαίρεσαν αντικείμενα και χρήματα που βρήκαν.

Οι φωνές των γονιών σήκωσαν στο πόδι την γειτονιά που ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις των δραστών που εντοπίστηκαν πολύ σύντομα από ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. στα φανάρια της Άργους με την οδό Χ. Τρικούπη όπου και συνελήφθησαν.

Νεότερη πληροφορία αναφέρει πως τους δράστες καταδίωξε και ο γιος της οικογένειας, ο οποίος ήταν δεμένος με δεματικό και με τα εσώρουχα, φωνάζοντας ληστεία.

Την στιγμή της σύλληψης ο ένας δράστης υπέστη εγκεφαλικό και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας φρουρούμενος.

Αυτή την στιγμή ο ένας από τους συλληφθέντες βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνεται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι από το Μαυροβούνιο