Ψαχνά: Χαλκιδαίοι επιχειρηματίες έκαναν δωρεά όχημα στο ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA5

Ένα νέο όχημα έκαναν δωρεά τέσσερις Χαλκιδαίοι επιχειρηματίες στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων. Ο λόγος για τους Βασίλη Ευθυμίου (Γύρος Grill), Βασίλη Χαρίσης (La Strada), Κώστα Μπουζαίο (Πας Γυρεύοντας) και Άγγελο Μιχελή (Namas, Asteria), οι οποίοι αφουγκραζόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Αρχές προχώρησαν σε αυτήν την δωρεά.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/12 στο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος στην Καστέλλα. Το παρών έδωσαν οι τρεις από τους 4 επιχειρηματίες, ο Διοικητής Γιώργος Αλεξίου και το προσωπικό του Τμήματος, η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Σοφία Νικολάου, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπαμπαράκος, ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ευβοίας Αλέξανδρος Μάρκου και ο Γραμματέας Αριστείδης Καψιώχας, ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς.

Το όχημα θα χρησιμοποιείται από τους αστυνομικούς και ειδικά από την ομάδα ασφαλείας του Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων, της οποίας το έργο θα βοηθηθεί ιδιαίτερα ενώ ήδη στο ιστορικό της καταμετρά αρκετές συλλήψεις και επιχειρήσεις κατά της πάταξης του εγκλήματος.

ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA13 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA12 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA11 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA10 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA9 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA7 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA6. ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA6 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA5 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA4 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA3 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA2 ΑΤ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ EVIATHEMA1

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.</