Πυροβόλησαν νεαρό αστυνομικό με αεροβόλο – Δείτε την περιοχή που αποκλείστηκε

τηεσσ

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο, με συναδέλφους του να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών ή του δράστη με το αεροβόλο…

Ο αστυνομικός της ομάδας «Ζ» μπήκε στο στόχαστρο στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστος τον σημάδεψε με το αεροβόλο που κρατούσε και πρόλαβε να απομακρυνθεί. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, όμως για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Συνάδελφοί του, προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών της επίθεσης.

Όλα έγιναν το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Όλγας και Παρασκευοπούλου, στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας της ομάδας «Ζ» βρισκόταν στο σημείο ενισχυτικά για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο του μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο στο χέρι από άγνωστο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί, λόγω και της στολής που φορούσε.

pirovolismoi56

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο συμβάν έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας προκείμενου να ερευνήσουν το συμβάν, ερευνώντας ακόμη και τις σχάρες των υπονόμων που υπάρχουν εκεί για τυχόν βλήματα από το αεροβόλο.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Πηγή: voria.gr