ΣΑΛΟΣ – ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ για ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή από αστυνομικό

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ_ΜΑΘΗΤΗ

Περιστατικό ξυλοδαρμού 13χρονου μαθητή στη Λάρισα από αστυνομικούς διερευνά η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε πάρκο της πόλης.

Όπως καταγγέλλουν εκπαιδευτικές παρατάξεις στη Λάρισα, καθώς, επίσης, οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά, την Τρίτη 30 Μαρτίου στις 20:30 μμ, τρία κορίτσια και δύο αγόρια κάθονταν στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου και συζητούσαν, αναφέρει το onlarissa.gr.

ΠΑΝΙΚΟΣ στην Χαλκίδα – Σύσσωμος ξεσηκώθηκε ο Δικηγορικός σύλλογος απέναντι σε blogger για τα μυθεύματά του

Ξαφνικά, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, μία ομάδα αστυνομικών – χωρίς διακριτικά – τους περικύκλωσε και άρχισε να τους κάνει διάφορες ερωτήσεις. Οι ανήλικοι νόμισαν ότι ήταν κλέφτες, έβαλαν τις φωνές, ενώ ένα από τα παιδιά προσπάθησε να φύγει από το σημείο.

Σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές παρατάξεις, όμως, ο τραυματισμός του παιδιού επήλθε όταν «άρπαξαν τον άτυχο μαθητή, τον πέταξαν στο έδαφος και στη συνέχεια, εκτελώντας τη γνωστή λαβή ακινητοποίησης, του έσπασαν το χέρι».

Μετά τις καταγγελίες ότι αστυνομικοί έσπασαν το χέρι 13χρονου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, διέταξε έρευνα από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων.

Λάρισα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ για το περιστατικό σημειώνει τα εξής: «Σχετικά με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες με αναφορές σε επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικών που έλαβαν χώρα την 30ή Μαρτίου στη Λάρισα, κατά τη διενέργεια ελέγχου, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφάλειας Βορείου Ελλάδος. Επιπρόσθετα, διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση του περιστατικού».

Ψαχνά Ευβοίας: Συνελήφθη 22χρονος για ναρκωτικά το μεσημέρι της Παρασκευής

Βόρεια Εύβοια: Μεγάλη πυρκαγιά τώρα στους Κουρκουλούς

Χαλκίδα Ευβοίας: Συνελήφθη αλλοδαπός για βιασμό και ληστεία και ημεδαπός για ναρκωτικά και κλοπή

Αύριο Σάββατο η κηδεία των θυμάτων του εργατικού ατυχήματος στο Γυμνό Ευβοίας – Τρισάγιο στο σημείο το πρωί της Παρασκευής

Τραγικό ατύχημα στο Γυμνό Ερέτριας – Στον Εισαγγελέα οι 3 υπεύθυνοι του έργου για απολογία – Αφέθηκαν ελεύθεροι [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλυκές Δροσιάς: Τους έκαναν τσακωτούς έξω από το εξοχικού του Νίκου Ευαγγελάτου….

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο