Σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά ο τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο ΑΠΘ – «Βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών

απθ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. την αιματηρή συμπλοκή στο ΑΠΘ, το βράδυ της Δευτέρας (11.07.2022).

Όλα έγιναν μετά τις 22:00 το βράδυ στην πλατεία Χημείου, όταν  «έπεσαν» πυροβολισμοί μέσα στο χώρο του ΑΠΘ με αποτέλεσμα ένας 23χρονος, σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά, να τραυματιστεί.

Ο τραυματίας, με καταγωγή από τη Γεωργία που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου έφτασε με τραύματα στα πόδια από πυροβόλο όπλο.

Η αστυνομία βρήκε στο σημείο πέντε κάλυκες και μία βολίδα, ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη αίματος.

apth siblokes

apth siblokes 2

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας (11.07.2022) ένα λευκό Hyundai με 4 ή 5 άτομα προσπάθησε στην αρχή με το «έτσι θέλω» να μπει στο χώρο του πανεπιστημίου από την κάτω πύλη που φρουρείται αλλά οι φύλακες τους σταμάτησαν.

Έκαναν τον κύκλο και από την οδό Εθνικής Αμύνης και μπήκαν με τα πόδια από πορτάκι, στον χώρο όπου εκεί βρισκόταν ομάδα άλλων ατόμων από χώρες της βόρειας Αφρικής, που κατά πάσα πιθανότητα έκαναν διακίνηση ναρκωτικών εντός του ΑΠΘ.

Υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους, έπεσαν πυροβολισμοί και τραυματίστηκε ο 23χρονος από τη Γεωργία, με ελληνικό διαβατήριο, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία.