ΣΟΚ – Άγρια επίθεση από Τραμπούκο τοπικό σύμβουλο στον Πρόεδρο Καλημεριάννων Φίλιππο Βογιατζή – Στο Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος

Photo 1619714908723 1

Άγρια επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε χωριό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Τοπικός σύμβουλος της Κύμης που έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα με την συμπεριφορά του επιτέθηκε στον Πρόεδρο των Καλημεριάνων Φίλιππα Βογιατζή με γροθιές στο πρόσωπο, του έσπασε το δάχτυλο του χεριού του και συνελήφθη από την αστυνομία ενώ ο πρόεδρος είχε πάει στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Τραμπούκος τοπικός σύμβουλος έχει εκλεγεί με την παράταξη του Δ. Θωμά, είχε μια απολιτική και επιθετική συμπεριφορά στο παρελθόν ενώ πολύ συχνά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φράσεις που δεν συνάδουν με πολιτισμένο άνθρωπο και εκλεγμένο τοπικό σύμβουλο προκαλεί τους αντιπάλους του και τους εκφοβίζει.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί γύρω στις 9: 45 όταν ο κ Βογιατζής βρισκόταν στην πλατεία του χωριού όπου εκτελούνται έργα ανάπλασης… Ο Νταής τοπικός σύμβουλος περνώντας με το αυτοκίνητό του άρχισε να βρίζει να λέει προς τον πρόεδρο και τον κόσμο που βρισκόταν εκεί ανοίκειες εκφράσεις όπως «αυτά είναι έργα του κ..λου ,είσαστε συμμορία κλπ».

Ο πρόεδρος των Καλημεριάννων όχι μόνο δεν τον προκάλεσε αλλά δεν τον εξύβρισε στο παραμικρό» Επικαλέστηκε ωστόσο της άγιες ημέρες και του ζήτησε να σταματήσει..Η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί αφού ο τοπικός σύμβουλος της Κύμης φαίνεται ότι ήταν σε καστάσταση αμόκ..Χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον πρόεδρο της κοινότητας Καλημεριάνων ο οποίος θα μπορούσε να είναι και στην ηλικία του πατέρα του. Στην προσπάθειά του να προστατευθεί ο πρόεδρος έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο αλλά το μένος του επιτιθέμενου ήταν τόσο μεγάλο που του έσπασε ένα δάχτυλο του χεριού του ενώ το πρόσωπό του ήταν γεμάτο αίματα και το πουκάμισό του σκισμένο.

Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε ο ανηψιός του Νίκος Βογιατζής και φαίνεται ότι γλίτωσε από τα χειρότερα τον θείο του..Ο θρασύδειλος τραμπούκος μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε με ταχύτητα. Οδήγησαν τον πρόεδρο στο Νοσοκομείο Κύμης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ αργότερα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Κύμης και υπέβαλαν μήνυση.

Ο τοπικός σύμβουλος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου .

Photo 1619714993461

ΜΑΚΑΒΡΙΟ: Ξήλωσαν 45 καντήλια και θυμιατά από τάφους Μεγάλη Εβδομάδα

ΠΑΝΙΚΟΣ – Τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό – Περαστικοί έπιασαν τους δράστες

Χαλκίδα Ευβοίας: Τρελή πορεία οχήματος και επικίνδυνη οδήγηση στο κέντρο – Στο αυτόφωρο ο οδηγός

Σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό Θηβών – Χαλκίδας με εκτροπή οχήματος και τραυματισμένο οδηγό

ΣΟΚ – Χαλκίδα Ευβοίας: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην παραλία – Της πήρε όλα τα λεφτά με την απειλή του μαχαιριού

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο