ΣΟΚ: Χούλιγκαν έκαψαν 26χρονο με πυρσό

astynomia 6

Στόχος επίθεσης από χούλιγκαν έπεσε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ στα Πατήσια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι προσέγγισαν τον 26χρονο που φορούσε διακριτικά της ομάδας του, άναψαν δύο πυρσούς και στη συνέχεια τον έκαψαν στο σβέρκο.

Το περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στις 4.00 χθες το απόγευμα στην οδό Μαρκορά 27. Το θύμα υπέστη έγκαυμα στο σβέρκο.

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή με μηχανάκι, ενώ στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο πυρσοί, οι οποίοι βρίσκονται στο μικροσκόπιο για την ταυτοποίηση των δραστών.

Στο μεταξύ, αυτό δεν ήταν το μόνο οπαδικό επεισόδιο της χθεσινής ημέρας. Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε καταδρομική επίθεση στο χώρο στάθμευσης του γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου γιόρτασε η ομάδα της ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα περίπου 30 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες εμφανίστηκαν στη 1.30 στο σημείο και εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς το πάρκινγκ του καταστήματος χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Από τις φωτοβολίδες προκλήθηκε μικρής έκταση πυρκαγιάς σε χαμηλής βλάστησης έκταση και για το λόγο αυτό χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, που προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το σενάριο η επίθεση να σχετίζεται με οπαδούς αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα media που θα γιορτάζει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ