ΣΟΚ: Ληστές έδεσαν και λήστεψαν τετραμελή οικογένεια

Αστυνομία

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης 10-01, μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, έψαξαν όλο το σπίτι και έφυγαν με κοσμήματα και χρήματα.

Όλα ξεκίνησαν στις 12.30 το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, με πρώτο θύμα των τριών ληστών, να πέφτει ο πατέρας της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, οι ληστές περίμεναν τον πατέρα της οικογένειας, πριν μπει στην πολυκατοικία που έμενε. Τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και έπειτα τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Εκεί έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και απειλώντας τους με κυνηγετικό όπλο και αιχμηρό αντικείμενο, τους ανάγκασαν να αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι ληστές κατάφεραν, σύμφωνα με το newsit.gr αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό αλλά και κοσμήματα.

Οι Αρχές θεωρούν οι ληστές ήξεραν τι ώρα γύριζε ο 55χρονος από τη δουλειά του και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News