ΣΟΚ: Πατέρας εντόπισε γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του στο κινητό της οικιακής βοηθού

ΚΙΝΗΤΟ

Στη σύλληψη μιας αλλοδαπής οικιακής βοηθού προχώρησαν την Κυριακή άντρες της Άμεσης Δράσης, έπειτα από καταγγελία ενός άντρα, ο οποίος βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του στο κινητό της τηλέφωνο!

Το σοκαριστικο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Συγκεκριμένα, στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να τους υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εκεί βρισκόταν ο παθών, ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες τους.

Η 28χρονη αλλοδαπή (καταγωγή από το Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα… για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αστυνομικοί. «Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων» ανέφερε ο αξιωματικός της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Μπαλασκας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!