ΣΟΚ: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ

Επιβεβαιώνονται οι υποψίες των αστυνομικών στη Δράμα, για έγκλημα και αυτοκτονία στην Προσοτσάνη. Η δολοφονία της γυναίκας έγινε χθες το βράδυ…

Νέα γυναικοκτονία στη Δράμα, με τον δράστη να βάζει τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι που έβαψε τα χέρια του, με αίμα. Όπως αποκάλυψε στο newsit.gr, ο δήμαρχος της Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, ο 64χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε ώρες αργότερα. Το ζευγάρι τσακώθηκε άγρια το βράδυ της Δευτέρας (06-06-2022) και κάποια στιγμή, ο σύζυγος σκότωσε την 59χρονη μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους. Αιτία, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το γεγονός πως η γυναίκα ήθελε να πάρει διαζύγιο και ο ίδιος διαφωνούσε.

Ο συζυγοκτόνος δεν έφυγε από το σπίτι του, στη Δράμα. Έμεινε όλο το βράδυ δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του και νωρίς το πρωί τηλεφώνησε σε μία φίλη της. Σε εκείνη, όπως μας λέει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, αποκάλυψε όλα όσα είχαν προηγηθεί αλλά και την πρόθεσή του, να βάλει τέλος στη ζωή του. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η φίλη της αδικοχαμένης γυναίκας τηλεφώνησε σε μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού. Στην Προσοτσάνη επικράτησε αναστάτωση, με την είδηση λίγο αργότερα να γίνεται γνωστή και να κάνει το γύρο της χώρας. Ο δράστης και αυτόχειρας, όπως μας λέει ο δήμαρχος, ήταν 64 ετών και η γυναίκα του 59.

Για τη δολοφονία χρησιμοποίησε όπως όλα δείχνουν ένα κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι. Φέρεται να κυνήγησε και να εγκλώβισε την 59χρονη στο μπάνιο του διαμερίσματος, με την άτυχη γυναίκα να μην έχει περιθώρια αντίδρασης. Η νέα γυναικοκτονία αποκαλύφθηκε όταν η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού, πήγε στο διαμέρισμα στις 08.30 το πρωί.

Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε και εγγόνια, ήταν αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε διάσταση με την 59χρονη να επιμένει στην έκδοση διαζυγίου και τον 64χρονο να το αρνείται. Κανείς όμως στη γειτονιά δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα έμελλε να συμβούν. Κανείς δεν περίμενε ότι η περιοχή τους, θα βρισκόταν στο επίκεντρο για ένα τέτοιο λόγο.

Παλιότερα ο 64χρονος ήταν γνωστός στην Προσοτσάνη από το κατάστημα που διατηρούσε. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Το σπίτι, παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πιστοποιήσει τις ακριβείς συνθήκες των θανάτων.