ΣΟΚ στην Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι
in

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι – Τα πρώτα «περίεργα» στοιχεία των ερευνών

Νεκρός με μια σφαίρα από 38άρι περίστροφο βρέθηκε ένας 33χρονος σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, συνολικά 4 όπλα  βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα που βρέθηκε ο 33χρονος. Ωστόσο κάτι που προκαλεί εντύπωση είναι πως για αρκετή ώρα… χάθηκε ένα από τα όπλα!

Ο 33χρονος έφερε θανάσιμο τραύμα στην πίσω πλάγια δεξιά πλευρά του κεφαλιού από πυροβόλο όπλο, συγκεκριμένα περίστροφο διαμετρήματος 38 mm το οποίο, σύμφωνα με μια μαρτυρία, βρέθηκε μεν δίπλα από τον 33χρονο, αλλά από την αριστερή πλευρά.

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι

Τον έψαχναν και τον βρήκαν νεκρό

Τον 33χρονο αναζητούσε από το πρωί της Πέμπτης η μητέρα του. Περίπου στις 4 το απόγευμα φιλικό του πρόσωπο επιχείρησε να τον εντοπίσει, έφτασε στην πολυκατοικία, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια βγήκε από το κτίριο και με μια πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα ανέβηκε μέχρι το ύψος του παραθύρου το οποίο βλέπει στον δρόμο, έσπασε το τζάμι του παραθύρου και μπήκε στο διαμέρισμα.

Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισε τον 33χρονο νεκρό επάνω στο κρεβάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αρκετή ώρα μετά το συμβάν.

Ωστόσο, αμέσως όταν ειδοποιήθηκαν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας, της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής αλλά και της Αντιτρομοκρατικής.

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι

Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι ο χώρος δεν έμεινε ανέπαφος και ότι το όπλο μετακινήθηκε. Επίσης και το κινητό τηλέφωνο του 33χρονου δε βρισκόταν στον χώρο που βρέθηκε νεκρός.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα στο διαμέρισμα του 33χρονου εκτός από το συγκεκριμένο όπλο, βρέθηκαν ακόμα τρία περίστροφα με αποξεσμένο τον σειριακό αριθμό.

Τέλος, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς το προφίλ του 33χρονου, η οικονομική του κατάσταση, καθώς και άλλα δεδομένα της υπόθεσης, δεν ταιριάζουν σε άτομο το οποίο θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε καμία είδηση!!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 11/02

Tzoker

Τζόκερ: Το τραβηγμένο σύστημα τον έστειλε ταμείο – Ο αριθμός που θα θυμάται για πάντα