Σοκάρει η μητέρα του 16χρονου στα Καλύβια, «με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο, μου έλεγε “θα σε θάψω” σε χαντάκι»

asthenoforo ekav

Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου παιδιού που δολοφόνησε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια, έξω από το σπίτι τους στα Καλύβια.

«Μία φορά που τσακωθήκαμε, με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου έλεγε “θα σε θάψω σε χαντάκι”. Μου είχε σκίσει τα ρούχα και με έβλεπαν τα παιδιά να τρέχω στο σπίτι γυμνή και του φώναζαν να με αφήσει. Το είχα καταγγείλει τότε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκείνος μου έλεγε: “Πήγες και με έδωσες;”. Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του, να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι», είπε μιλώντας στο STAR.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει συνολικά έξι άνθρωποι μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης και μίας γυναίκας που αποκάλυψε ότι σε ηλικία 11 ετών είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του 16χρονου.

Η πράξη δεν είχε καταγγελθεί τότε, ενώ ο 71χρονος είχε ποινικό μητρώο ακόμη και για σωματικές βλάβες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

 “Σκοτώθηκαν” αδέλφια στη Χαλκίδα

Υπενθιμίζουμε ότι νέα αδελφοκτονία παρολίγο να σημειωθει το βράδυ της Τετάρτης 27/12 στη Χαλκίδα μετά από περιστατικό που σημειώθηκε με πρωταγωνιστές δύο αδέλφια. “Σκοτώθηκαν” αδέλφια στη Χαλκίδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 23:00, ένω είχε προηγηθεί άλλο περιστατικό μεταξύ μιας γυναίκας και του αδερφού της, ο οποίος επιτέθηκε σε εκείνη και στην μητέρα τους, κατέληξε σε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, όμως εκείνος αν και είχε περιοριστικούς όρους να πλησιάσει το σπίτι ή να έρθει σε επαφή μαζί τους, πήγε στο σπίτι της και άρχισε να χτυπά το κουδούνι και την πόρτα επίμονα για να του ανοίξει.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ