Στον εισαγγελέα ο βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα και ο άνθρωπος που τον κάλυπτε

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο 35χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας σε σπίτι στα Πετράλωνα και ένας ακόμα συλληφθείς ο οποίος φέρεται να τον υπέθαλπε.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Για να αποφύγει τη σύλληψη, ο 35χρονος Βούλγαρος, που είχε βιάσει και στο παρελθόν μια νεαρή φοιτήτρια, κρυβόταν σε… κοινή θέα: παρίστανε τον ζητιάνο σε παρκάκι της Νέας Φιλαδέλφειας και εκεί τον έπιασαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ το βράδυ της Τρίτης (22.06.2021).

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα με ομαδικό βιασμό εγκύου

Ο 35χρονος που είναι, ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα συνελήφθη την ώρα που είχε πάει σε περίπτερο στη λεωφόρο Δεκελείας, κοντά στο σημείο όπου ζητιάνευε.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του 35χρονου από τη Βουλγαρία ύστερα από πληροφορία πως τον βοηθούσε να κρυφτεί ένας ομοεθνής του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δεύτερο, τον παρακολούθησαν κι έτσι έφτασαν στη σύλληψη του 35χρονου.

Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης στα Πετράλωνα αντιστάθηκε της σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

petralona1

Η επίθεση στα Πετράλωνα που «πάγωσε» τη χώρα

Η καταγγελία της 50χρονης γυναίκας για την κόλαση που πέρασε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου προκάλεσαν σοκ στο Πανελλήνιο. Η γυναίκα εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία και καταγγέλλει πως απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του, όπου τη βίασε επτά φορές (!) και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Ο 35χρονος Βούλγαρος είχε καταδικαστεί το καλοκαίρι του 2015 και για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων. Αποφυλακίστηκε το 2020.

Από την αρχή της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης, όλες οι πληροφορίες έλεγαν πως πρόκειται για έναν κατά συρροή βιαστή, με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του να σηκώνουν την τρίχα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.

Ιστιαία Ευβοίας: 50χρονος “καλλιτέχνης” της Αννίτας Πάνια πιάστηκε να ποτίζει δενδρύλλια κάνναβης σε χωράφι [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – Δομή Ριτσώνας: 27χρονη σώθηκε τελευταία στιγμή από βιασμό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πρωτοφανές: Συγγενής μέλους της αντιπολίτευσης του δήμου Κύμης Αλιβερίου άδειαζε σκουπίδια στην παράνομη χωματερή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Πανικός στην Χαλκίδα: Νεαροί μπούκαραν σε σχολείο για να κάψουν τα βιβλία

Δροσιά Χαλκίδας: Διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία και μπούκαραν σε σπίτι την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες και το “άδειασαν”

Χαλκίδα Ευβοίας: Κυκλοφορούσε με ηρωίνη στην τσέπη και έπεσε στα χέρια της Άμεσης Δράσης

Νέα Αρτάκη: 55χρονος ναυτικός ξεψύχησε στο Νοσοκομείο

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο