dimitriadis-vitoros
Αστυνομικά

Συνελήφθη 27χρονος μετά από ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών οδήγησε στη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Η επιχείρηση εντοπισμού του στήθηκε σε ελάχιστο χρόνο, περιορίζοντας τις πιθανότητες διαφυγής του από το κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο 27χρονος εισήλθε στον επαγγελματικό χώρο. Σύμφωνα με την κατάθεση του 29χρονου υπαλλήλου, ο δράστης τον προσέγγισε και τον απείλησε ευθέως, αναγκάζοντάς τον να παραδώσει τις εισπράξεις που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στο ταμείο. Παρά την ένταση και τον φόβο που προκάλεσε η απειλή, ο εργαζόμενος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να προσέξει τα χαρακτηριστικά του δράστη, στοιχείο που αποδείχθηκε καθοριστικό για τις έρευνες που ακολούθησαν.

lYSIS

Αμέσως μετά την απόσπαση των χρημάτων, ο δράστης βγήκε από το κατάστημα και τράπηκε σε φυγή προς τους γύρω δρόμους. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε άμεσα και έδωσε σήμα στις δυνάμεις που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ξεκίνησαν στοχευμένες αναζητήσεις, «χτενίζοντας» κεντρικά σημεία και πιθανούς οδούς διαφυγής.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα που ταίριαζε στην περιγραφή στην πλατεία Αμερικής. Μετά από έλεγχο, επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στο περιστατικό και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψή του. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα για τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοια αδικήματα στο παρελθόν.

Πηγή newstok.gr

Μοιραστείτε:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.