Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χαλκίδα και Ψαχνά το τελευταίο διήμερο

συλληψη 2

Εννέα (9) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο, εκ των οποίων οκτώ ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, και της Ευρυτανίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ειδικότερα, σε (9) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ