Βίντεο ντοκουμέντο με απόπειρα αρπαγής γυναίκας από τρεις νεαρούς

aigio

Η απόπειρα αρπαγής στο Αίγιο καταγράφεται και οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Η άτυχη γυναίκα ουρλιάζει, την ώρα που οι δράστες την σέρνουν για να την βάλουν στο αυτοκίνητο…

Οι εικόνες στο βίντεο ντοκουμέντο είναι σκληρές. Είναι η μάχη νεαρής γυναίκας με στόχο να ξεφύγει από τα χέρια των δραστών. Η απόπειρα αρπαγής στο Αίγιο, κοντά στα διόδια, κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τους αστυνομικούς που συνεχίζουν την έρευνα να αναλύουν καρέ – καρέ τις σκηνές, με στόχο να εντοπίσουν τους δράστες. Για την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί. Όπως αποκαλύπτεται μάλιστα έβαλαν στο στόχαστρο τη συγκεκριμένη γυναίκα δύο φορές, μέσα σε λίγες ώρες.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, κοντά στα διόδια του Αιγίου με θύμα μια νεαρή γυναίκα. Ο ένας από τους δράστες την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια ενώ ο τρίτος κρατά ανοιχτή την πόρτα του οχήματος.

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στη Νέα Αρτάκη τα ξημερώματα – Αυτοκίνητο τούμπαρε στα τέννις (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Η γυναίκα αντιστέκεται έχοντας πέσει στο έδαφος. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της σοκάρουν. Τελικά καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των τριών νεαρών και τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας. Τα άτομα μπαίνουν στο αυτοκίνητο και κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση που τρέχει η γυναίκα.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και οι μπάρες των διοδίων. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» της Πάτρας, αναφέρουν ότι περιστατικό πιθανότατα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του κυκλώματος με ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο την ακολούθησαν και στα διόδια του Ελαιώνα την έφτασαν. Την έβγαλαν από το όχημα που επέβαινε και προσπάθησαν με τη βία να την πάρουν στο δικό τους αυτοκίνητο.