Βοιωτία: Νέα στοιχεία μετά την καταγγελία 13χρονης για διαδοχικούς βιασμούς σε σπίτι

Αστυνομία

Οι περιγραφές της 13χρονης προκαλούν αποστροφή. Ο βιασμός που κατήγγειλε σε αστυνομικούς στη Βοιωτία, οδήγησε σε τρεις συλλήψεις με το κουβάρι της υπόθεσης να ξετυλίγεται καθημερινά όλο και περισσότερο…

Όπως είπε το παιδί, ο βιασμός της σημειώθηκε μέσα σε σπίτι στη Βοιωτία που την μετέφεραν οι τρεις συλληφθέντες. Εκεί όπως κατήγγειλε η 13χρονη την κακοποιούσαν για ώρες και την εγκατέλειψαν σε άθλια κατάσταση. Η μικρή επέστρεψε σπίτι της και μίλησε στους γονείς της. Αμέσως μετά, όλοι μαζί πήγαν σε αστυνομικό τμήμα και έκαναν καταγγελία. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τα 3 άτομα που είχε κατονομάσει η ανήλικη. Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, με την μαθήτρια της Α’ Γυμνασία να υποστηρίζεται από ψυχολόγο.

ΣΟΚ στην Βοιωτία: Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για τον βιασμό 13χρονης

Στην υπόθεση σοκ από την Βοιωτία προβληματίζουν και οι ηλικίες των φερόμενων ως δραστών. Είναι και εκείνοι ανήλικοι. Πρόκειται για δύο 16χρονους και έναν 17χρονο που οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Ο ένας από αυτούς, γνώριζε την 13χρονη και όπως φαίνεται ήταν εκείνος που την παγίδεψε. Εκείνος που την παρέσυρε ανυποψίαστη και στη συνέχεια μαζί με τους φίλους του, οργάνωσαν το μαρτύριο της μικρής.

Πιο αναλυτικά ο 16χρονος και η 13χρονη έκλεισαν ραντεβού στα social media. Η μικρή πήγε στο ερημικό σημείο και τότε πετάχτηκαν οι δύο φίλοι του 16χρονου. Η μαθήτρια όπως είπε στους αστυνομικούς ήθελε να φύγει από το σημείο, αλλά οι 3 ανήλικοι δεν την άφησαν. Την έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και την οδήγησαν σε ένα σπίτι, όπου οι καταγγελίες για τα όσα έζησε η ανήλικη κόβουν την ανάσα.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, όπως αναφέρει το newsit.gr ο ένας από τους δράστες την άρπαξε από το λαιμό, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την οδήγησε με τους φίλους του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί τη βίασαν διαδοχικά οι δύο από τους τρεις μαθητές.

Η 13χρονη είχε κατονομάσει τον έναν από τους μαθητές με τον οποίο είχε φιλική σχέση, ενώ όπως είπε δεν γνώριζε τους άλλους δύο. Οι αστυνομικοί που προχώρησαν σε έρευνες κατάφεραν τελικά την Τετάρτη να ταυτοποιήσουν και τους τρεις νεαρούς, τους οποίους οδήγησαν στο Τμήμα.

Ήδη οι 3 ανήλικοι έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες. Με την όλη υπόθεση να έχει συνταράξει τους φίλους, τους συμμαθητές και πάνω απ’ όλα την οικογένεια της 13χρονης, που προσπαθεί να συνέλθει.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών σε βρεφοκομείο

Οι «χυλόπιτες» από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πάνε σύννεφο προς τους επίδοξους δημάρχους

Χαλκίδα: 49χρονος κρατούμενος ξεψύχησε μέσα στην φυλακή

Εύβοια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Χαλκίδα με 6 προσαγωγές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Εύβοια: Ο Δράστης “αστραπή” άρπαξε το ταμείο και έφυγε [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε 50χρονος πατέρας τριών παιδιών