Βοιωτία: Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του – «Την απειλούσε συστηματικά»

αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του

Νέα στοιχεία για τις στιγμές τρόμου που βίωσε μία γυναίκα στη Βοιωτία εξαιτίας του πρώην συντρόφου της βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Ο 54χρονος αστυνομικός φέρεται να πήγε στον χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που ίσχυαν εναντίον του. Βοιωτία: Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του.

Η γυναίκα, όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των μέτρων. Ο αστυνομικός δεν συμμορφώθηκε και τότε εκείνη πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί όμως την περίμενε και πάλι ο πρώην φίλος της, ο οποίος έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, όπου της επιτέθηκε λεκτικά και έπειτα έβγαλε μαχαίρι με το οποίο πάνω στον τσακωμό την τραυμάτισε ελαφρά σε διάφορα σημεία του σώματός της

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Ο αστυνομικός ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε συστηματικά την πρώην σύντροφό του, ετέθη σε διαθεσιμότητα ενώ εις βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς τού άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς εκτός κινδύνου.