Βόλος: «Θα σε κάψω, θα πάθεις ό,τι έπαθαν οι άλλες»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ EVIATHEMA

Ένας 45χρονος στο Βόλο απείλησε πως θα σκοτώσει την σύζυγό του λέγοντας πως θα καταλήξει εκεί που κατέληξαν όλες οι γυναίκες – θύματα δολοφονιών στις τόσες υποθέσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ο άντρας αλβανικής καταγωγής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο χωρίς δικηγόρο και ζήτησε προθεσμία, ενώ η σύζυγος που κατέθεσε μήνυση, δεν εμφανίστηκε ως μάρτυρας.

Όπως είπε στο δικαστήριο, διατηρεί με την γυναίκα του μίνι μάρκετ στον Βόλο και η απειλή ειπώθηκε επάνω στον καυγά τους .

Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου στην Αστυνομία την εξύβρισε, την απείλησε πως θα την κάψει, θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις δολοφόνησαν οι άντρες τους. Την χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα για κάποια ώρα η γυναίκα να έχει θολή όραση. Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική Αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την προσεχή Τρίτη 30 Αυγούστου.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε πως μέχρι τότε δεν θα διαμένει μαζί με την σύζυγο και δεν θα την πλησιάσει. Παράλληλα το αυτόφωρο ήρε και την κράτησή του αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Χθες επίσης στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένα ζευγάρι που αλληλομηνύθηκε , με την 32χρονη σύζυγο να κατηγορείται ότι έριξε επάνω στο χέρι του 60χρονου συντρόφου της πλαστικό καπάκι από ανεμιστήρα.

Ο σύζυγος δικάστηκε για εξύβριση και απειλή κατά συζύγου από το Μονομελές και η γυναίκα για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Στην απολογία του ο 60χρονος, αφού ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του αποδίδοντάς τες στην «κακιά στιγμή» είπε πως βρίσκονται μαζί κοντά στα 10 χρόνια χωρίς να αντιμετωπίζουν στη συμβίωσή τους ιδιαίτερα προβλήματα. Το ζευγάρι μετανιωμένο για όσα συνέβησαν αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα δηλώνοντας πως θα κάνει προσπάθεια να σώσει τον γάμο του.

Πηγή newsit