Βουλιαγμένη – Παιδόφιλος άρπαξε ανήλικο μέρα μεσημέρι και άρχισε να τον θωπεύει

Ο μαθητής ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ πήγε μαζί με τους γονείς του στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά έζησε.

Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων eviathema.gr

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βουλιαγμένη, όπου ένας μεσήλικας άρπαξε 16χρονο πείθοντας τον ότι θα τον πάει στο φροντιστήριο.

Στο αυτοκίνητό ωστόσο ο έφηβος έζησε στιγμές φρίκης όταν ο άντρας άρχισε να θωπεύει τον νεαρό και να του κάνει ανήλικες προτάσεις.

Ο νεαρός άρχισε τότε να ουρλιάζει με τον παιδόφιλο να τον πετάει έξω από το αυτοκίνητο και έπειτα να εξαφανίζεται.

Ο μαθητής ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ πήγε μαζί με τους γονείς του, όπως μεταδίδει το protothema.gr, στο Τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά έζησε.

Έδωσε μάλιστα στις Αρχές και την περιγραφή του δράστη λέγοντας ότι μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος ενώ έκανε λόγο για ένα γκρι όχημα.

Το χρονικό της φρίκης
Ο εφιάλτης του 16χρονου ξεκίνησε όταν, ενώ βρισκόταν στη στάση Καβουρίου στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, ξαφνικά τον πλησίασε ένα γκρι όχημα και ο μεσήλικας οδηγός του πιάνει την κουβέντα.

Ο μαθητής είχε αργήσει στο φροντιστήριο, του είπε ότι έπρεπε να φύγει και τότε ο παιδόφιλος μεσήλικας του πρότεινε να επιβιβαστεί στο γκρι όχημα και να τον πάει στον προορισμό του. Το παιδί ανυποψίαστο δέχτηκε και τότε ο σάτυρος οδηγός έβαλε σε εφαρμογή το χυδαίο σχέδιό του.

Απλωσε το χέρι και άρχισε να θωπεύει το πόδι του μαθητή ψηλά στον μηρό. Το παιδί αντέδρασε και ο οδηγός του είπε να σταματήσουν κάπου να μιλήσουν. Ο μαθητής αρνήθηκε και ο μεσήλικας άρπαξε το πόδι του και συνέχισε να τον θωπεύει. Τότε ο 16χρονος άρχισε να ουρλιάζει και ο οδηγός αφού τον «πέταξε» σε στάση της Γλυφάδας εξαφανίστηκε.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1