Απάντηση Γιάννη Παπακωνσταντίνου σε ανακοίνωση της ΕΠΣΕ: “Περίμενα ότι η αθώωσή μου θα ευχαριστούσε κι η επάνοδος μου θα ήταν μια τυπική διαδικασία, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες με πρόσωπα και καταστάσεις. Δυστυχώς, όμως, μόνο έτσι δεν έγιναν τα πράγματα, λόγω της απροθυμίας συγκεκριμένων ανθρώπων…”

“Κλείνοντας, αν και δεν θα το ήθελα, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις εξαιρέσεις, στους Πίσχινα Γεώργιο και Ρέτσα Ιωάννη, Γραμματέα και Πρόεδρο της Ένωσης, αντίστοιχα. Χωρίς πολλά λόγια, όταν οι συνθήκες το απαίτησαν, «εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς και δυστυχώς ψευδόμενοι ασύστολα», χωρίς ίχνος υπερβολής.”

Γιάννης Παπακωνσταντίνου - Απάντηση στην ΕΠΣΕ

Απάντηση εξέδωσε ο πρώην Αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΕ…

Μετά την πρόσφατη απόφαση αθώωσης των δικαστηρίων η διοίκηση της ΕΠΣΕ ως όφειλε θα έπρεπε να κάνει έκτακτη συνεδρίαση για να επανέλθει στην Νόμιμη θέση του ο Πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Όμως μετά εκπλήξεως η διοίκηση φέρεται να αποφεύγει να κάνει τα νόμιμα κάτι που δημιουργεί κακές εντυπώσεις στον κόσμο του Ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Βασιλικό Ευβοίας: Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων το απόγευμα της Κυριακής – Ελαφρά τραυματισμένος ο οδηγός [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Η απάντηση του Γιάννη Παπακωνσταντίνου:

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ανακοίνωση θα ήθελα να είναι με διαφορετικές συνθήκες. Το πλάνο μου, εδώ και καιρό, ήταν να ολοκληρωθεί η δικαστική περιπέτεια, να γίνει η επάνοδος μου στην Προεδρία της Ένωσης, όπως επιβάλλεται με την απόφαση του δικαστηρίου, και μετά να αποχωρήσω.

Περίμενα ότι η αθώωσή μου θα ευχαριστούσε κι η επάνοδος μου θα ήταν μια τυπική διαδικασία, παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες με πρόσωπα και καταστάσεις. Δυστυχώς, όμως, μόνο έτσι δεν έγιναν τα πράγματα, λόγω της απροθυμίας συγκεκριμένων ανθρώπων.

Τέτοιες συμπεριφορές, μιας μικρής μειοψηφίας, δεν απασχολούν το σύνολο του κόσμου που απαρτίζει το ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Σε αυτόν τον κόσμο, παράγοντες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, γιατρούς, δημοσιογράφους και σε κάθε εμπλεκόμενο, που είχαμε μια άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Θέλω να πιστεύω, αν κι αυτά τα κρίνει η ΙΣΤΟΡΙΑ , ότι κάτι καλό έγινε όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμουν στη διοίκηση της Ένωσης και της ΕΠΟ.

Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στους πιο άμεσους συνεργάτες μου αυτά τα 17 χρόνια, που, περνώντας ατελείωτες ώρες μαζί, προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες για το άθλημα.

Η αποχώρηση μου κι η απόσταση που θα υπάρχει, σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει τα αισθήματα που τρέφω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα αισθήματα που με ακολουθούν από την πρώτη στιγμή που κλώτσησα την μπάλα σ’ έναν επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου, αυτά που είχα την στιγμή που ήμουν εκλεγμένος Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κι Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, εξακολουθούν να είναι έντονα ακόμη και τώρα. Τώρα που αποχωρώ, αν και εκλεγμένος Πρόεδρος ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έως το 2023, τόσο τυπικά, όσο και στα μάτια των παραγόντων του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Κλείνοντας, αν και δεν θα το ήθελα, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στις εξαιρέσεις, στους Πίσχινα Γεώργιο και Ρέτσα Ιωάννη, Γραμματέα και Πρόεδρο της Ένωσης, αντίστοιχα. Χωρίς πολλά λόγια, όταν οι συνθήκες το απαίτησαν, «εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς και δυστυχώς ψευδόμενοι ασύστολα», χωρίς ίχνος υπερβολής.

Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να το πω δημόσια, αλλά καλό είναι να παραιτηθούν και να φύγουν, γιατί δεν χρειάζεται τέτοιου είδους παράγοντες το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Όχι μόνο δεν το βοηθούν, αλλά, τελικά, του κάνουν μεγάλο κακό.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ:

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την αθωωτική απόφαση που εκδόθηκε για τον πρώην πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ε κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου καθώς και για τον διαιτητή της Εύβοιας κύριο Γιάννη Κάμπαξη στην υπόθεση που είχαν εμπλακεί.

Η προσφορά του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο ποδόσφαιρο απο τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ε.Π.Ο και από τη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ έχει αναγνωριστεί και έχει εκτιμηθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα απο τη συνεργασία και τη στήριξη που του παρείχαμε τη χρονική περίοδο της ενασχόλησης του με τα διοικητικά της Ένωσης.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και δεσμευτήκαμε να το υπηρετήσουμε σωστά, υπεύθυνα και αξιοκρατικά, ανεξάρτητα από θέσεις και αξιώματα.

Μας ενδιαφέρει η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Ένωσης , καθώς και η πρόοδος του ποδοσφαίρου στο νομό της Εύβοιας.

Το ποδόσφαιρο μας χρειάζεται όλους , ενωμένους και δυνατούς , πολύ περισσότερο τώρα.
Ο καθένας μας απο την πλευρά του με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτει μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη του.

Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ , προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της Ένωσης , θα ενεργήσει νόμιμα και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, εφαρμόζοντας αποφάσεις , καταστατικές διατάξεις, κανονισμούς και την αθλητική νομοθεσία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τραγελαφικές εικόνες στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Δίπλα στην μαιευτική κλινική η νέα πτέρυγα Covid 19 – Δείτε πως χώρισαν τις εισόδους [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΘΡΙΛΕΡ στην Χαλκίδα: Πτώμα βρέθηκε κρεμασμένο σε απόμερο μέρος στην Δροσιά

Χαλκίδα Ευβοίας: Κλέφτες άνοιξαν και πήραν ότι βρήκαν σε 3 καταστήματα γνωστού επιχειρηματία – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της ληστείας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κάρυστος: 40χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Τουλάχιστον 100.000 ευρώ η λεία των απατεώνων

Σοβαρό τροχαίο στην Δροσιά Χαλκίδας – Τραυματισμένος ο ένας οδηγός

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο