“Αστακός” η Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League – Αυστηρά μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από την Opap Arena

28 Μαΐου 2024, 12:46 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Αυστηρά μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από την Opap Arena

Ολα φαίνονται να είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του Conference League αύριο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τον τίτλο από τη Φιορεντίνα στην Opap Arena.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, τα μέτρα θα είναι αυξημένα με αυστηρούς προελέγχους και ελέγχους τόσο στα σημεία συγκέντρωσης των φιλάθλων, όσο και κατά τη διαδρομή προς το γήπεδο.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. «κατά τους προελέγχους ασφαλείας, θα διενεργούνται σωματικές έρευνες και σε περίπτωση εντοπισμού απαγορευμένων αντικειμένων ή ουσιών (π.χ. ναρκωτικά, αιχμηρά αντικείμενα, εύφλεκτα αντικείμενα, λέιζερ, πανό με υβριστικό περιεχόμενο, ρόπαλα, κοντάρια, αλκοολούχα ποτά) και γενικά αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα, τα άτομα θα απομακρύνονται από τον χώρο και θα προσάγονται στην αρμόδια υπηρεσία για τα περαιτέρω».

To γήπεδο ελέγχθηκε εξονυχιστικά από όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας καθώς και από κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας που μένουν στην περιοχή γύρω από γήπεδο, πήραν τις διαπιστεύσεις τους προκειμένου να μπορούν να μετακινηθούν την ημέρα του τελικού.

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ελέγχθηκε εξονυχιστικά το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και πλέον φυλάσσεται μόνιμα από την Αστυνομία, την Ασφάλεια και την Πυροσβεστική.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.