Αυτοκτόνησε 20χρονος πρώην παίκτης της Μίλαν! Συγκλονίζει το γράμμα που άφησε πίσω του

ΜΠΑΛΑ

Σοκαριστική είδηση από την Ιταλία, με έναν πρώην παίκτη των ακαδημιών της Μίλαν να αυτοκτονεί σε ηλικία 20 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα συγκλονιστικό γράμμα, στο οποίο και αναφέρεται στον ρατσισμό που γνώρισε στη γειτονική χώρα.

Ο Σεΐντ Βισίν αναφέρει στο γράμμα του ότι ντρεπόταν που ήταν μαύρος και υιοθετημένος, καθώς έβλεπε το μίσος στα μάτια των λευκών Ιταλών. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό του και την όρεξη για ζωή που τον έκαναν να ξεχωρίζει. Ήταν ένας φίλος, ένα παιδί σαν και εμένα», δήλωσε για τον θάνατό του ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Μίλαν.

Χαλκίδα: Τον “τσάκωσαν” στο κέντρο της Χαλκίδα με ποσότητα ηρωίνης

Το γράμμα του Βισίν

“Όπου και να πάω, όπου κι αν βρίσκομαι, αισθάνομαι το βάρος των σκεπτικών, προκατειλημμένων, αηδιασμένων και φοβισμένων βλεμμάτων από ανθρώπους. Δεν είμαι μετανάστης. Υιοθετήθηκα όταν ήμουν παιδί και θυμάμαι όλοι με αγαπούσαν. Όπου κι αν πήγαινα, όλοι μου μιλούσαν με χαρά, σεβασμό και περιέργεια. Τώρα, φαίνεται πως όλα αναποδογύρισαν.

Κατάφερα να βρω δουλειά απ’ την οποία έπρεπε να φύγω επειδή πολλοί άνθρωποι, ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας, αρνούνταν εξυπηρέτηση από μένα. Σαν να μην έφτανε αυτή η δυσκολία, με κατηγορούσαν ότι είμαι υπεύθυνος επειδή αρκετοί νεαροί (και λευκοί) Ιταλοί δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά.

Κάτι άλλαξε μέσα μου. Σαν να ντρέπομαι που είμαι μαύρος, σαν να φοβάμαι να με θεωρούν μετανάστη. Σαν να έπρεπε να αποδείξω στον κόσμο που δεν με γνώρισε ότι ήμουν σαν κι αυτόν. Ιταλός και λευκός. Συνήθιζα να κάνω άσχημα αστεία για τους μαύρους, για να τους δείξω (σ.σ. στους λευκούς) ότι είμαι σαν κι αυτούς, αλλά ήταν φόβος. Φόβος για το μίσος που έβλεπα στα μάτια των ανθρώπων που κοιτάζουν μετανάστες.

Δεν θέλω ο κόσμος να με λυπάται, θέλω απλά να θυμίσω στον εαυτό μου ότι οι δυσκολίες και ο πόνος που βιώνω είναι μία σταγόνα στο νερό σε σύγκριση με τον ωκεανό που βιώνουν αυτοί που προτιμούν να πεθάνουν αντί να ζουν στη μιζέρια και στην κόλαση. Αυτοί οι άνθρωποι ρισκάρουν τις ζωές τους, μερικές τις έχουν χάσει ήδη, απλά και μόνο για να γευτούν αυτό που απλά αποκαλούμε ζωή”.

Χαλκίδα Ευβοίας: Περιστατικά κατάχρησης εξουσίας της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας – Έκαναν “ντου” σε δημοσιογράφο έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Τροχαίο στο Αλιβέρι Ευβοίας: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην είσοδο της πόλης [ΦΩΤΟ]

Άγρια καταδίωξη της Γ ΟΠΚΕ στο Προκόπι – Αναστάτωσε την περιοχή η επικίνδυνη οδήγηση του 20χρονου Χαλκιδαίου οδηγού – Παραλίγο να πατήσει προσκυνητές τα ξημερώματα της Πέμπτης

Χαλκίδα: “Μπούκαραν” μέσα σε φούρνο και ξάφρισαν την ταμειακή μηχανή

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο