dimitriadis-vitoros
Αθλητικά

Εθνική κατηγορία ΠΟΛΟ: Σε εξαιρετικό κλίμα ο αγώνας ΝΟΧ – ΝΟΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Στην Α’ φάση Γ Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών συμμετείχε η ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου  η οποία το πρωί της Κυριακής έφερε νίκη έναντι του Κολυμβητικού Ομίλου Καρδίτσας 7-5.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διεξήχθη η τελευταία Αγωνιστική της Α’ φάσης όπου η ομάδα του Αλιβερίου έχασε από την ομάδα ΝΟ Χαλκίδας με σκορ 14 -4.

Κατά την διάρκεια του αγώνα έδωσε το παρών η Πρόεδρος του ΝΟΧ και ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης, ο έφορος υδατοσφαίρισης κ. Προκόπης Κάλφας, ο έφορος κολύμβησης του Ν.Ο.Α  Κώστας Αγγελέτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μαστροκώστας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ομίλου  Σταματούλα Λεβέντη.

lYSIS

Ο Νίκος Μαστροκώστας δήλωσε στο eviathema.gr: “Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, και ιδιαίτερα στην ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου, όπου έφτασε μέχρι εδώ, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό”.

Στο eviathema.gr παραχώρησαν δηλώσεις οι δύο Πρόεδροι των ομάδων μετά το πέρας του αγώνα.

Δηλώσεις της Προέδρου του ΝΟΧ και ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου:

Δηλώσεις του Προέδρου ΝΟΑ Προκόπη Αλέξη:

NOX NOA2 EVIATHEMA NOX NOA EVIATHEMA NOX NOA3 EVIATHEMA ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟΧ ΝΟΑ EVIATHEMA NOA EVIATHEM NOX

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση