Είδηση για: #,#

Εύβοια: Άγριο επεισόδιο στον Αγώνα Πισσώνας – Ρωμαϊκός. Έπεσε το ξύλο της Αρκούδας μέσα στο γήπεδο [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

20 Μαρτίου 2022, 5:39 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στον παιχνίδι ποδοσφαίρου Πισσώνας – Ρομαϊκός το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Πισσώνα.

Ο αγώνας διακόπηκε αφού φίλαθλοι μπούκαραν μέσα στον χώρο του γηπέδου όπου πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και επενέβησαν στο σημείο ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σε επικοινωνία με το eviathema.gr, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ευβοίας Γιάννης Ρέτσας, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, δήλωσε κατηγορηματικά εναντίον τέτοιων περιστατικών.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Ρομαϊκός Χαλκίδας, για το περιστατικό: 
Το Δ. Σ. Και τα μέλη Του Αθλητικού Συλλόγου “Ρομαϊκός” Χαλκίδας καταδικάζουν απερίφραστα τα βίαια γεγονότα που σημειώθηκαν στο γήπεδο του Πισσωνα στον σημερινό αγώνα, στα οποία έλαβαν μέρος και φίλαθλοι της ομάδας μας. Η βία δεν αποτελεί ούτε στόχο της ομάδας μας ούτε στοιχείο της ταυτότητας μας. Δε συναινούμε επουδενι σε όλες αυτές τις βιαιοπραγίες και θα πράξουμε ως πρέπει απέναντι σε όλα με πλήρη υπευθυνότητα.
Θα πρέπει αμφότεροι οι παίχτες να διατηρούν ένα πνεύμα αθλητικό και όχι να προκαλούν , όπως συνέβη στην περίπτωση της αντίπαλης ομάδας μας, η οποία προκάλεσε με άσεμνες χειρονομίες και πράξεις μη δέουσες για έναν αθλητικό αγώνα.
Επιπλέον, θα θέλαμε να γνωστοποιησουμε στο ευρύ κοινό ότι οι φίλαθλοι μας δεν ήταν παραπάνω από 60 και όχι 150 που γράφτηκε κάπου. Έχουμε συνηθίσει να γινομαστε ερμαια προκαταληψεων και συμπεριφορών τιμωρητικων απέναντι στην ίδια μας την τσιγγανικη ύπαρξη. Επεισόδια προκαλούνται από κάθε άνθρωπο που δε σέβεται τον εαυτό του και όχι μόνο από ρομα όπως γράφτηκε σε κάποια δημοσιεύματα.
Δεν έχουμε δείξει μέχρι και την σημερινή μας παρουσία ότι επιθυμούμε και προωθήσουμε την οπαδικη βία. Το. Δ. Σ. Θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο, το οποίο μας προσβάλλει και αντιτίθεται στην ποδοσφαιρική μας παιδεία.

Snapshot2 Snapsho111

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

 

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.