,

ΕΠΣΕ: θα αναμένουμε σχετική απόφαση της Πολιτείας που θα διασφαλίζει την υγεία όλων μας για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

10 Απριλίου 2020, 6:29 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΕΠΣΕ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ μετά από ομόφωνη απόφαση του, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της Ένωσης μέχρι 27/04/2020 με βάση την απόφαση της κυβέρνησης για παράταση απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών στο σύνολο της Επικράτειας , προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού “COVID 19”.
Η εξυπηρέτηση των σωματείων θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και η ενημέρωση όλων των ενδιαφερο-μένων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.epsevias.gr.
Όσον αφορά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων θα αναμέ-νουμε σχετική απόφαση της Πολιτείας που θα διασφαλίζει την υγεία όλων μας και στη συνέχεια την εισήγηση της ΕΠΟ για το τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθούν.
Οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί θα είναι συλλογική και θα συνεκτιμηθούν οι απόψεις και προτάσεις των σωματείων καθώς και η κατάσταση στην οποία θα περιέλθει η κοινωνία μετά το τέλος της πανδημίας.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ στην προσπάθεια να σταματήσουμε τη μετάδοση του ιού.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.