Ηρακλής Ψαχνών: Γίναμε μάρτυρες μια επαίσχυντης και αξιοθρήνητης επίθεσης

ΣΗΜΑ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟ

Φίλες και φίλοι,
την προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες μίας επαίσχυντης και αξιοθρήνητης επίθεσης, με αφορμή μία ανάρτηση, με προσωπικές απόψεις, του Κου Κώστα Πριόνα, σχετικά με ορισμένες ελλείψεις στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών. Ο Κος Μιχάλης Καλαβρής του Χρήστου, απαντώντας “προσχηματικά” στον Κο Πριόνα, διάλεξε μέσα από ένα εμετικό και αρρωστημένο δημοσίευμα, να αναδείξει τις εμμονές του, τις προσωπικές του αντιπάθειες, τα απωθημένα, τους ψυχαναγκασμούς και τα φαιδρά κίνητρά του.
Φίλες και φίλοι,
εάν επρόκειτο για τον απλό πολίτη Μιχάλη Καλαβρή, ούτε που θα μπαίναμε στον κόπο να απαντήσουμε.Εδώ όμως διαφέρει. Εδώ το πράγμα αλλάζει. Εδώ μιλάμε για τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ψαχνών. Μιλάμε για θεσμικό παράγοντα, τον Τοπικό Δήμαρχο δηλαδή.
Ο Κύριος αυτός διοχέτευσε όλη την χολή του στην προσπάθεια να δηλητηριάσει όλο το έργο που συντελείται από τους ανθρώπους της Διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ, στην κορυφαία ομάδα της Εύβοιας, στην ομάδα του τόπου του, σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια, η οποία επανέρχεται στις Εθνικές Κατηγορίες, συμμετέχει στον τελικό Κυπέλλου Ευβοίας, απασχολεί στα Τμήματα Υποδομών περίπου 100 μικρούς αθλητές και αθλήτριες (συνεπικουρούμενα από περίπου 200 γονείς) και έχει πλήρες 11μελές Δ.Σ., διευρυμένο με 40 μέλη ακόμα!!! Οργανωμένη και συγκροτημένη, αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη την Εύβοια, όπως παραδέχονται όλοι. Και όλα αυτά τον ενοχλούν. Και δεν το άντεξε και απεκαλύφθη. Απεκαλύφθη και συνελήφθη με την γίδα στην πλάτη!!!!
Για τους ισχυρισμούς του περί Μπουροδήμου, ο οποίος ως Δήμαρχος, αυτονόητα στήριξε την ομάδα, φανερά και έντιμα, να του υπενθυμίσουμε ότι τον λιβάνιζε, τον ξεσκόνιζε και κατέβηκε υποψήφιος με τον συνδυασμό του στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο το 2014 (εκτός κι αν εκεί τον έβαλαν “άλλοι”). ¨Οταν ο Κος Μπουροδήμος έχασε τις εκλογές και αυτός δεν εξελέγη, έκανε αυτό που πρέπει να κάνει ένας πραγματικός “ιδεολόγος”. Άλλαξε στρατόπεδο, προτάσσοντας το ανιδιοτελές συμφέρον του!!!
Τώρα για το γήπεδο, επειδή είναι και ανιστόρητος, αυτό έγινε για τα Ψαχνά και εξαιτίας του ΗΡΑΚΛΗ. Ουδείς διανοήθηκε ποτέ να το αμφισβητήσει. Μόνο αυτός!!! Ούτε δικό μας είναι, ούτε της εκάστοτε Διοίκησης. Το πονάμε όμως, το προσέχουμε και αυτό έχουν κάνει όλες οι Διοικήσεις από το 1972 έως σήμερα. Εάν αυτό δεν του αρέσει και του περνάει, ας μας διώξει. Μπορεί να βάλει τα λεωφορεία του να παρκάρουν.
Και όμως όχι δεν θα το κλείσουμε εδώ. Δεν μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε ιερή υποχρέωση σε όλους αυτούς που μας κοιτούν από ψηλά. Στον Χαρίλαο τον Σπυρόπουλο, στον Δήμο τον Καραχάλιο, στον Αντώνη τον Γκόγκο, στον Τολάκια, στον Σπύρο τον Σέγκο, στον Γιώργο Μεθενίτη, στον Θανάση τον Δέδε. Έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στον Θοδωρή Κουμπιά, που πέθανε μέσα στο γήπεδο στα χέρια του Γιώργου Ψαθά. Έχουμε ιερή υποχρέωση σε όλον αυτόν τον κόσμο, από το 1936 έως σήμερα που στηρίζει τον ΗΡΑΚΛΗ και συμπάσχει μαζί του. Στο γήπεδο αυτό έχει παίξει μπάλα ο Λεοντής, ο Γκάβαλης, ο Μπουρνάζος, ο Χολέβας, ο Βενιζέλος, ο Τράκας, ο Λίγδης, ο Μπούργιας, ο Ταυρής, ο Ντίνος, ο Μπιλάλος, ο Αγουρίδας, οι Γιαννουτσαίοι, ο Μπολόνιας, ο Βούτας, ο Τσιμπούρης, ο Γιαννίτσικος (έτσι τους ξέρουμε εμείς) και τόσοι άλλοι (ζητάμε συγγνώμη γιατί δεν μπορούμε να τους αναφέρουμε όλους) για τα Ψαχνά!!! Για τον ΗΡΑΚΛΗ!!! Έχουν αγωνισθεί ο Παναθηναικός, η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Παναχαική, ο Ατρόμητος, η Βέροια, ο Παναιτωλικός. Έχει έρθει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα!!! Στα Ψαχνά και για τον ΗΡΑΚΛΗ!!!! Τι ακριβώς νομίζει ότι είναι το γήπεδο των Ψαχνών? Το χορτάρι, τα κουλουάρ και οι άψυχες εξέδρες? Εδώ έχει ακουσθεί και συνεχίζει να ακούγεται ο καλύτερος (μουσικά και συναισθηματικά) ποδοσφαιρικός ύμνος στην Ελλάδα, γραμμένος από τον Ψαχνιώτη μουσικό Νάσο Ματράκα. Εδώ έχει χυθεί αίμα και δάκρυ, έχουν ξεπηδήσει κύματα χαράς και περηφάνιας, ρίγη συγκίνησης και απίστευτες συναισθηματικές φορτίσεις. Εδώ στο γήπεδο αυτό…..
Όσον αφορά τα υποτιθέμενα και ανύπαρκτα χρέη (φανταζόμαστε ότι εννοεί την ΠΑΕ, γιατί μέσα στην θολούρα και τον παραλογισμό του τα τσουβάλιασε όλα) σε μία άνευ προηγουμένου σπέκουλα, της οποίας είναι από τους κύριους υποκινητές (όπως και οι “33”), τον καλούμε να απευθυνθεί αρμοδίως. Είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει. Άν όχι, απλά θα επιβεβαιώσει τον εαυτό του.
Αυτό όμως που γράφει ιστορία, είναι τα ……πνευματώδη υπονοούμενά του. Προσπαθεί ο άμοιρος να κάνει MIND GAMES, σε μας. Το ζήσαμε κι αυτό.
Φίλες και φίλοι,
καταλήγοντας επιθυμούμε να επαναλάβουμε, όπως επανειλημμένα έχει κάνει και δημόσια αυτή η Διοίκηση κατά την διάρκεια της θητείας της, την άριστη σχέση, την επικοινωνία, την συνεργασία και αλληλοκατανόηση, τόσο με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ και την Πρόεδρο Κα Μύταλα και τον Αντιπρόεδρο επί των αθλητικών Κο Στούπα, όσο βέβαια και με τον Δήμαρχο Κο Γιώργο Ψαθά!!!

ΤΟ Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

ΥΓ 1. Ταυτόχρονα με την δημοσίευση του Κου Μιχάλη Καλαβρή, υπήρξ και μία άλλη απάντηση στα λεγόμενα του Κου Πριόνα, από τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και καθ’ ύλην αρμόδιου Κου Κώστα Στούπα. Άν δεν την έχετε διαβάσει κάντε το. Ήθος, ευπρέπεια, άποψη, πολιτισμός. Κάντε τις συγκρίσεις.
ΥΓ 2. Μας έκαναν εντύπωση κάποιοι αυτόκλητοι LIKE-ατζίδες. Εντάξει για κάποιους που τους γλεντάμε, αλλά οι άλλοι οι ευνοημένοι?
ΥΓ 3. Στόχευσε τον Πριόνα, πυροβόλησε εμάς και ….πέτυχε τον Δήμαρχο. Το λες και κατόρθωμα!!! Σαν βγείς στον πηγαιμό για την Ιθάκη, είσαι τόσο ηλίθιος (λέει ο Αρκάς), που θα βρεθείς στην …Θράκη..