Είδηση για: #, #, #

Ηρακλής Ψαχνών: Ξεσκεπάστηκε ο εκμεταλλευτής της ομάδας – Εν αγνοία της διοίκησης η καταχρηστική διαχείριση της επίσημης σελίδας

21 Ιουλίου 2020, 1:01 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Η αθέμιτη εκμετάλλευση της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών

Ξεσκεπάστηκε ο εκμεταλλευτής της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών, μετά από δημοσίευμα του eviathema.gr που ανέδειξε το θέμα, ο οποίος εν αγνοία της διοίκησης είχε δημιουργήσει την επίσημη σελίδα της ομάδας, η οποία καταμετρά 3000 ακόλουθους, ενώ την λειτουργούσε με πρόφαση την προσφορά βοήθειας στην ομάδα, όμως ο πραγματικός του στόχος ήταν το να κερδίζει προβολές στο δικό του blog, αφού όλες οι δημοσιεύσεις που αφορούσαν την ομάδα ήταν αναρτήσεις στην δική από το δικό του blog ενώ από κανένα άλλο τοπικό blog ή site δεν υπήρχε κάποιο δημοσίευμα αναρτημένο.

Πλέον όλες οι αναρτήσεις στην Επίσημη σελίδα του Ηρακλή βγαίνουν αυτούσιες. Χαιρόμαστε που ο διαχειριστής κατάλαβε το λάθος του και θέλει να επανορθώσει κάνοντας το σωστό, αν και το σωστό θα ήταν να βγεί δημόσια και να ζητήσει συγνώμη αν όχι να παραιτηθεί από την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας που του ανατέθηκε πρόσφατα.

ηρακλής2

Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στην Χαϊνά το βράδυ της Κυριακής – Μπαράζ συγκρούσεων και τραυματισμός

Βέβαια μένει μόνο να διορθωθεί στις πληροφορίες της σελίδας ο επίσημος ιστότοπος που παραμένει ακόμα το blog του κάτι που πιστεύουμε ότι θα κάνει.(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ)

ηρακλής

Ο εν λόγο ιδιοκτήτης του blog είναι φυσικό και επόμενο να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο προσπαθώντας να αυξήσει λίγο τις προβολές του, όμως όλο αυτό δεν συνάδει με την προσπάθεια που έχει κάνει η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται ουσιαστικά για προσβολή προς την ομάδα αλλά και όχι μόνο. Όχι μόνο διότι στην Εύβοια υπάρχουν site που ασχολούνται μόνο με το αθλητικό κομμάτι του νησιού αρκετά χρόνια και με αυτήν του την κίνηση ουσιαστικά υποβαθμίζει την προσπάθεια όλων αυτών.

Η ανάδειξη του eviathema.gr αυτής της κακεντρεχής εκμετάλλευσης που υπέστει η ομάδα δεν έγινε διότι “χάσαμε την αποκλειστικότητα” ή “να πάρουμε και εμείς προβολές”. Έγινε καθαρά για να μην συνεχιστεί αυτή η αδικία. Καθώς η έδρα μας τυγχάνει να είναι ίδια με του Ηρακλή, από την αρχή θέλαμε να βοηθήσουμε και εμείς την Ομάδα και για κανέναν άλλο λόγο.

Το eviathema.gr αποτελεί το νο1 δημοσιογραφικό site ενημέρωσης στην Εύβοια, σε μόνο ένα χρόνο λειτουργίας και θεωρούμε χρέος ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε σε αυτήν την δύσκολη στιγμή την Ομάδα.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι και όλη την Εύβοια 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.