Είδηση για: #, #

Λεβαδειακός: Σκέψεις για πόστο στον Βαμβακούλα

20 Ιουνίου 2022, 11:50 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο Λεβαδειακός δεν σκοπεύει την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 1 να είναι κομπάρσος. Θέλει να στείλει το μήνυμα πως ήρθε για να μείνει. Αυτό απαιτεί καλό σχεδιασμό και ενίσχυση σε όλους τους τομείς.

Το κομμάτι των ανακατατάξεων του ρόστερ τρέχει. Μπορεί να μη διαρρέουν πολλά ονόματα, αλλά επαφές με στόχους γίνονται. Το βλέμμα είναι στραμμένο κυρίως στο εξωτερικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποκτηθούν και Έλληνες.

Ταυτόχρονα με τις μεταγραφές εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα προσθηκών. Ένα εξ αυτών είναι το να πάρει πόστο ο Νίκος Βαμβακούλας. Δεν είναι λίγες οι φορές τους τελευταίους μήνες που έχει πάει στα γήπεδα μαζί με τον Γιάννη Κομπότη. Η σχέση τους είναι εξαιρετική. Υπάρχει πλέον και η σκέψη να βγει μπροστά ο 65χρονος παλαίμαχος διεθνής.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τους δύο άνδρες να βλέπουν μαζί το Λεβαδειακός – Βέροια πριν από λίγο καιρό. Σε αυτό το ματς σφράγισαν την άνοδό τους οι Βοιωτοί. Μαζί έχουν δει και άλλους αγώνες, όπως αυτόν του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά και εκείνον κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός και αυτό πυροδοτεί επιπλέον σενάρια.

Πηγή

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.