Είδηση για: #

Μαρία Σάκκαρη για Κων/νο Μητσοτάκη: «Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από ένα κρίσιμο αγώνα»

14 Ιουνίου 2024, 11:11 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Μαρία Σάκκαρη για Κων/νο Μητσοτάκη: «Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από ένα κρίσιμο αγώνα»

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μιλά στον Σταύρο Θεοδωράκη. Για τη σχέση με τον παππού της, που τη μύησε στο άθλημα: «Όταν με είδε να παίζω, είπε: Πάει, μπλέξαμε». Μαρία Σάκκαρη για Κων/νο Μητσοτάκη: «Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από ένα κρίσιμο αγώνα»

Για την τενίστρια μαμά της: «Η μητέρα μου δεν ήθελε κανένα από τα παιδιά της να παίξει τένις».

Για το μέλλον της ως μητέρα: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να παίξουν τένις γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα». Και τις στιγμές που άγγιξε τις κορυφές του τένις: «Έφτασα να είμαι νούμερο 3. Ήταν ευχή και κατάρα μαζί. Άρχισα να βάζω πάρα πολλή πίεση στον εαυτό μου».

Μια σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη, για τις νίκες, τις ήττες, τις κρίσεις πανικού αλλά και την προσωπική της ζωή. « Έμπαινα στο γήπεδο και πάθαινα κρίση πανικού και έλεγα στον προπονητή μου “δεν μπορώ να αναπνεύσω”».

«Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου».

Η Μαρία μαζί με την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου απαντούν – εν είδη παιχνιδιού – και σε ένα καταιγισμό ερωτήσεων του Σταύρου για το τένις της δεκαετίας του ‘80 και του σήμερα

. Και τέλος στο γήπεδο που έμαθε τένις από τον παππού της, παίζει τένις με τον Σταύρο Θεοδωράκη, κατατροπώνοντάς τον, βέβαια. «Πρωταγωνιστές», απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.