Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου: “Τα πήρε όλα και έφυγε” από το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων [ΦΩΤΟ]

ΝΟΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ EVIATHEMA

 To Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Χαλκίδα.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία για τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου, ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα και κατέκτησε την Γενική βαθμολογία σε 2 από τις τρεις κατηγορίες και τις 5 από τις 6 βαθμολογίες κατηγοριών. Επίσης τα ατομικά του μετάλλια ήταν: (28χρ. – 32αργ. – 31χαλκ.) και στα ομαδικά: (4χρ. – 1αργ. – 4χαλκ.)  Συμμετείχαμε με 76 κολυμβητές-τριες. Συμμετείχαν 11 σύλλογοι και συνολικά 250 κολυμβητές-τριες .

Το παρών έδωσαν η πρόεδρος του ΝΟΧ Ελευθερία Σαραντίδου η οποία ήταν αθλήτρια του Μεδεωνα στα άσπρα σπίτια Ιτέα και Ταμίας της ΚΟΕ, η πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της Ομοσπονδίας σε Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, κα. Ελευθερία Σαραντίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαστροκώστας, καθώς και ο τοπικός πρόεδρος Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στους πολύ νίκες συλλόγους.

Ο Δημ. Σύμβουλος Νίκος Μαστροκώστας δήλωσε στο eviathema.gr :

“Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές του ΝΟΑ , στην διοίκηση του και σε όσους βοηθούν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για την επίτευξη των στόχων τους . Μπράβο σε όλους !!!” 

Ενώ προσθεσε: “Μετά από τόσα χρόνια που το κουβέντιαζαν και στην κουβέντα έμενε χωρίς να υπάρχει ούτε καν σε απόφαση και ούτε Μελέτη η κατασκευή κολυμβητηρίου στον Κάραβο Αλιβερίου , έγινε η αρχή .
Επιτέλους κατατέθηκε ολοκληρωμένη μελέτη για κατασκευή κολυμβητηρίου στον Κάραβο στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης .
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα που είναι αποτελέσματα χρόνων για το Ναυτικό όμιλο Αλιβερίου με επιτυχίες μετάλλια και κύπελλα σε όλους τους του διασυλλογικούς η περιφερειακούς αγώνες , επιβάλλεται να πιέσουμε όλοι ούτως ώστε να υπογραφεί από τον υπουργό η έγκριση της κατασκευής του κολυμβητηρίου. Μια υπογραφή έχει μείνει . Είναι όνειρο ζωής για τον τόπο τους αθλητές τους προπονητές τους γονείς και τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Το ονειρευόμασταν από τότε που ήμουν και εγώ αθλητής στο ΝΟΑ Το 1982 και μέχρι σήμερα ακόμα το ονειρευόμαστε .”

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γιώργος Παπαδιόχος ανέφερε τα παρακάτω:

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και στους προπονητές και τα Διοικητικά συμβούλια όλων των συλλόγων που συμμετείχαν στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης στη Χαλκίδα, όπως και στην Περιφερειακή Επιτροπή κολύμβησης-υδατοσφαίρισης Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας για την άψογη διοργάνωση.
Ένα μεγάλο μπράβο για το Ναυτικό όμιλο Αλιβερίου, που για μια ακόμη φορά στέφθηκε με πολλές επιτυχίες. Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν, αφενός, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο ΝΟΑ και είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του συνόλου της ομάδας, αφετέρου, την αναγκαιότητα για το όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει για την κατασκευή κολυμβητηρίου.
Ευχή να συνεχίσετε αυτή την διαδρομή με επιτυχίες και νέες κατακτήσεις και να είστε νικητές σε όλες τις επιλογές της ζωής σας.Τώρα πια δεν ονειρευόμαστε ελπίζουμε και απαιτούμε στην υπογραφή του. “

MASTRO NOA

241732619 1498186493849982 8580716470901601962 n

Καιρός – Στην Εύβοια τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης σήμερα Πέμπτη – Τι έγινε στις πυρόπληκτες περιοχές

Εύβοια: Η βροχή έφερε και πολλά τροχαία στην Χαλκίδα

Στο αρχείο η υπόθεση Βαλυράκη – Δεν βρέθηκαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας

ΣΟΚ στη Χαλκίδα: Πήγε να την σκοτώσει με το κηροπήγιο μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

«Ντύνεται» αθλητικά με graffiti το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας – Μια πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Νέας Γενιάς

Άγριο κράξιμο σε εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στην Βόρεια Εύβοια – “Εμείς καιγόμασταν και εσείς κάνατε διακοπές στην Σκύρο” – Δεν ήξεραν από που να φύγουν Μώρος και Μαραγκός

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι