Ο Προπονητής Δημήτρης Αργυρίου στην οικογένεια του Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου – Η ανακοίνωση του συλλόγου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ EVIATHEMA

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου, όπου καλωσορίζει στον σύλλογο τον Δημήτρη Αργυρίου ως προπονητή αντισφαίρισης

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του σωματείου μας καλωσορίζουν στην οικογένεια του Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου τον προπονητή αντισφαίρισης κ.Δημήτρη Αργυρίου.

Ο Δημήτρης Αργυρίου είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το Τένις και την Ιστιοπλοΐα.

Είναι ιδρυτής σχολής αντισφαίρισης στην Ερέτρια η οποία λειτουργεί περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει συνεργαστεί με τον Μπάμπη Παπαϊωάννου ( Chalkida Tennis Academy) ενώ στο βιογραφικό του υφίστανται συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου του τένις όπως οι Πίλιτς, Καναβαράκης, Σγούρος, Καλοβελώνης κ.α. Στην προπονητική διαδρομή του έχει προφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του σε παιδιά και ενήλικες, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες τους στο άθλημα.

Με την προσθήκη του κ. Αργυρίου στο προπονητικό δυναμικό του ΤΕΝΝΙΣ – Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, είμαστε σίγουροι ότι τόσο τα τμήματα υποδομής όσο και οι μεγαλύτεροι αθλητές μας, θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά της αντισφαίρισης και να τοποθετήσουν σε σωστές βάσεις την ανάπτυξη τους στο άθλημα.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1