Ποδοσφαιριστής έριξε «κουτουλιά» σε διαιτητή και αναζητείται από την αστυνομία

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ματς τοπικού πρωταθλήματος στην Κρήτη, με ποδοσφαιριστή να στέλνει στο νοσοκομείο διαιτητή με κουτουλιά και την αστυνομία να τον αναζητά.

Με μία … κουτουλιά στο πρόσωπο του διαιτητή απάντησε παίχτης ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία φιλοξενούνταν σε γήπεδο του νομού Λασιθίου και αντιμετώπισε χθες μια ομάδα της περιοχής. Προκαλεί απορία πάντως το γεγονός ότι ο διαιτητής- σύμφωνα με την αστυνομία- δέχτηκε την επίθεση στην προσπάθειά του να προλάβει τη γενικότερη σύρραξη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Creta24 στο 90ο λεπτό ο διαιτητής σφύριξε φάουλ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας και συγκεκριμένα υπέρ του ποδοσφαιριστή που καταγγέλλεται ότι τον χτύπησε.

Όταν έγινε το φάουλ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή που κέρδισε την παράβαση, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Τότε, ο διαιτητής φαίνεται πως επιχείρησε να προλάβει ένα γενικευμένο επεισόδιο και δέχτηκε μια κουτουλιά στο πρόσωπο από τον προαναφερθέντα παίχτη των φιλοξενούμενων.

Ο διαιτητής, ο οποίος είναι νεαρής ηλικίας ένιωσε ζαλάδα, είχε τάσεις εμετού και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο αγώνας διεκόπη και οι αστυνομικοί αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News