Δεν είναι πρώτη φορά που στον ΟΦΗ συζητούν – εσωτερικά – σε φιλολογικό επίπεδο για παίκτες του Παναθηναϊκού. Στον ΟΦΗ έβαλαν στο…μάτι δυο “πράσινους” παίκτες , δείτε ποιούς.

ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει φορτσάτος την αξιοθαύμαστη πορεία του με στόχο την κορυφή. Και αυτή την περίοδο οι “πράσινοι” εκμεταλλευόμενοι την διακοπή γεμίζουν μπαταρίες…. Μετά θα μπουν στη μάχη πρωταθλήματος, πιστεύοντας περισσότερο παρά ποτέ στην κατάκτηση του τίτλου. Ίσως του πιο αντρίκειου τίτλου τα τελευταία χρόνια. Καθώς θα έρθει κόντρα σε όλους και σε όλα.

Στο μεταξύ το καλοκαίρι αναμένονται κάποιες αποχωρήσεις – είναι νωρίς για αυτά – και επίσης κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Όμως παράλληλα υπάρχουν και συμβόλαια που λήγουν. Κάποια εξ αυτών θα πρέπει να περάσουν από το μικροσόπιο της ομάδας… Και από τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του επιτελείου του. Που θα αποφασίσουν αν επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας. Και φυσικά τον πρώτο λόγο θα έχει ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ μας από Κρήτη, κατά τους θερινούς μήνες ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να χτυπήσει την πόρτα δυο πράσινων. Τους…ζαχαρώνει και ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι Κρητικοί, λοιπόν, έχουν λοκάρει δύο περιπτώσεις συγκκριμένες. Και μετά την κάθοδο νοτιότερα στο παρελθόν των Στάϊκου, Μπουζούκη και πρόσφατα – όπως σας αποκαλύψαμε στο Paopantou.gr -του Χριστογεώργου, έχουν βάλει στο μάτι τον Καμπετσή και τον Πούγγουρα. Πάντα στην περίπτωση που θα μείνουν οριστικά ελεύθεροι.

Για το “τριφύλλι” είναι ξεχωριστές περιπτώσεις. Και βέβαια για να είμαστε ακριβείς στα όσα γράφουμε, καμία κίνηση ή συζήτηση δεν έχει γίνει. Άπαντες θα περιμένουν να τελειώσουν οι μάχες των playoffs. Όμως οι παίκτες έχουν ήδη συζητηθεί στο Ηράκλειο και σε μανατζερικούς κύκλους. Και ο ΟΦΗ θα κάνει εφόσον το κρίνει όταν θέλει την κίνηση του. Το τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός είναι μια τελείως ξεχωριστή ιστορία. Και δεν τον αφορούν τα σχέδια των Κρητικών…

Για τον Καμπετσή η υπόθεση παραμονή φαντάζει πιο δύσκολη σε γενικές γραμμές. Ο Πούγγουρας είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Και το συμβόλαιο του λήγει όπως και του Σάρλια. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικές προσεγγίσεις. Και το μόνο μη φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον του ΟΦΗ. Όπως ακριβώς σας είχαμε προαναγγείλει με τον Χριστογεώργο. Που πολύ πιθανόν σε λίγους μήνες να γίνει επίσημο.






Πηγή Paopantou.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Σταθμευμένο όχημα λαμπάδιασε στην Νέα Αρτάκη [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

Χαλκίδα: Το λιμενικό έπιασε επ’ αυτοφώρω παράνομο αλιαία στα Σκορπονέρια

Χαλκίδα: Το λιμενικό συνέλαβε 50χρονη για ναρκωτικά έξω από το σπίτι της [ΦΩΤΟ]

Πολιτικό θρίλερ στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων – Μπουροδήμος σε Ψαθά: “Είναι επικίνδυνη η θέση του Δημάρχου περί αναρμοδιότητας.”

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]