Πρώτη θέση και πάλι για τον Θανάση Χρόνη!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

Με σκοπό να ξεπεράσει τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος, ο προπονητής του ΑΚΟΧ Θανάσης Χρόνης τερμάτισε και πάλι πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα!

Συμμετείχε στην κατηγορία 30-34 ετών ενώ έπεσε στα 400, 800, 1500 ελεύθερο και 200 ύπτιο και τερμάτισε σε όλα πρώτος! Οι επιδόσεις του Θανάση Χρόνη είναι οι καλύτερες που σημειώθηκαν στην κατηγορία όπου συμμετείχε και αυτό προμηνύει την θαυμαστή μελλοντική του πορεία!

Αξίζει να τονιστεί πως ο προπονητής του ΑΚΟΧ με την συμμετοχή και τις πρωτιές του, περνάει το μήνυμα στους μαθητές του να βάζουν στόχους και ποτέ να μην εγκαταλείπουν αυτο που αγαπούν! Αξιοσημείωτη όμως ήταν και η προσπάθεια του Πάνου Κουτσούρη ο οποίος τερμάτισε 4ος στα 100 πρόσθιο και 8ος στα 50 πρόσθιο, συμμετέχοντας στην κατηγορία 40-44 ετων και λαμβάνοντας υπόψη πως ξεκίνησε να κολυμπάει μόλις πέρυσι, οι επιδόσεις αυτές μόνο ως άριστες μπορούν να καταγράφουν!

Η ενασχόληση του Πάνου και οι εκπληκτικές επιδόσεις του είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα που αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός δεν σταματάει ποτέ!

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα