Η Στέλλα Ντζάνη στην ομάδα Άβαντες Χαλκίδας

117162029 243028389997237 5413719915301076724 n

Η διοίκηση της ομάδας Άβαντες Χαλκίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με την παίκτρια Στέλλα Ντζάνη.

Η έμπειρη παίκτρια παίζει επιθετικός – εξτρεμ και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με τις ομάδες… Ελπίδες Αγρινίου – Δραπετσώνα – Αίγινα – Γλυφάδα – Ολυμπιάδα Υμηττού – Αθηναϊκή .Ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Γλυφάδας κάνοντας πολύ καλή χρονιά βγαίνοντας και στην 3η θέση των σκόρερ του πρωταθληματος.

Η Στέλλα Ντζανη έχει σημαντική παρουσία και στην Εθνική ομαδα γυναικών με συμμέτοχες σαν βασική τα πέντε τελευταία χρόνια.
Την καλώς ορίζουμε στην ομαδα μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές διακρίσεις με την φανέλα των Αβαντιδων.

Ψαχνά Ευβοίας: Τροχαίο ατύχημα στον “Κολοβρέχτη” το απόγευμα της Δευτέρας – Άγιο είχε η νεαρή οδηγός

Οι δηλώσεις της Στέλλας μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ήταν: 

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της Χαλκίδας για τις προσπάθειες και τις κινήσεις που έκαναν για να με αποκτήσουν. Εγώ ήρθα στην Χαλκίδα στοχεύοντας ψηλά και προσωπικά έχω βάλει αυτούς τους υψηλούς στόχους ξέροντας ότι η ομαδα των Αβαντιδων φέτος θέλει να κάνει πορεία πρωταθλητισμου και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει καλή συνεργασία με όλο το τεχνικό τιμ και με τις συμπαίκτριες μου και φυσικά υγεία και δύναμη για να μπορέσω με τα γκολ που θέλω να πετύχω να βοηθήσω την ομαδα να πραγματοποιησει τους στόχους της.”