Θλίψη στον Ολυμπιακό – Πέθανε ο Νίκος Σιδέρης

ΣΙΔΕΡΗΣΝΙΚΟΣ

«Τιμή και δόξα στον θρυλικό Νίκο Σιδέρη» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας για το θάνατο του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας.

Ο Νίκος Σιδέρης, ανιψιός του θρυλικού “Φώντακα” Γιώργου Σιδέρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη δεκαετία του ’60. Με τους Πειραιώτες κατάκτησε δύο πρωταθλήματα (1966-1967) και τρία κύπελλα Ελλάδος (1963- 1965- 1968) γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

«Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκου Σιδέρη.

Ο Νίκος Σιδέρης ξεκίνησε από την θρυλική ομάδα των μπέμπηδων του Ολυμπιακού στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα αγωνίστηκε σε ηλικία 18 ετών στην πρώτη ομάδα κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο Νίκος Σιδέρης είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΙΚΟ ΣΙΔΕΡΗ!» αναφέρουν οι βετεράνοι των Πειραιωτών, σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!