Θρήνος για τον επιχειρηματία και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που «έφυγε» νωρίς

Ο Νίκος Σταματάκης «έφυγε» στα 56 του χρόνια…

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια παράγοντας, ένας ξεχωριστός επιχειρηματίας, ένας καλός άνθρωπος ή ένα μεγάλο παιδί όπως ήταν για όλους στο χωριό του τη Λάρυμνα και γενικότερα στη Φθιώτιδα, ο Νίκος Σταματάκης, σύμφωνα με το lamiareport έφυγε ξαφνικά στα 56 του χρόνια, μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Επρόκειτο για ένα από τα καλύτερα «δεκάρια» που πέρασαν από το Φθιωτικό ποδόσφαιρο συνδέοντας το όνομά του με τη μεγάλη ομάδα της Μαλεσίνας τη δεκαετία του ‘90.

%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ιστορική Προοδευτική Λάρυμνας, ενώ φόρεσε και την επίσης ιστορική φανέλα του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%2821%29

Λάτρης του ποδοσφαίρου, πιστός φίλαθλος, αλλά και σημαντικός επιχειρηματίας με έδρα τη Λάρυμνα. Δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή άμμου αμμοβολής με δική του εργοστασιακή μονάδα, αξιοποιώντας εργατικό δυναμικό από τη γύρω περιοχή.

Επίσης με τη δυναμική που τον διακατείχε προσέφερε πάντα ανοιχτόκαρδα, χωρίς δεύτερες σκέψεις,  με φιλότιμο και με συμπόνοια κοινωνικό έργο στην περιοχή του με ταπεινότητα.

Ήταν παντρεμένος τα τελευταία 28 χρόνια και μέσα από τον γάμο του με την αγαπημένη του σύζυγο απέκτησαν δυο αξιολάτρευτα παιδιά.

Η κηδεία του αγαπητού Νίκου θα γίνει το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 11:00’ το πρωί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Λάρυμνα.

Καλό Παράδεισο Νίκο!

Θερμά συλλυπητήρια από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα στους οικείους του…

35 513

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!.